2777
2789
عنوان

خانمها درد زایمان توروخدا بیایین

151 بازدید | 15 پست

خانمها دیروز معاینه شدم به سانت باز بودم امروز معاینه شدم دو سانت بودم،امدم خونه همش درد دارم شکمم سفت میشه

چیکار کنم زودتر زایمان کنم،

خسته شدم دوروزه درد میکشم 

خوش تر اَز دورانِ عشق با همسرم و پسرم اَیـام نیست😍👑👩‍❤️‍👨🧿💚💋🖇️💍✨🌼🌍🌺🥰👼

چ تـــرسناکککک

من عمرن بتونم درد زایمان رو تحمل کنم😧

انشالله زود تر ی زایمان بدون درد داشته باشی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش های بارداری انجام بده 

کمک میکنه زودتر زایمان کنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
تو کاری نباید بکنی 

من قرار بود سزارین بشم ی سانت باز بود دهانه رحم دکتر اینقدر معطل کرد کیسه آب پاره شد کلی درد کشیدم خدا لعنتشون کنه

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی

نمیتونم از دیروز همش شکم و کمرم درد میکنه همش یه سانت بیشتر شد،پووووف خیلی سخته رفتم زایشگاه صدا جیغا زنارو شنیدم دیگه کامل روحیمو از دست دادم

اسی جون حتمااین کارو بکن برامن که معجزه کرد پوست خشک پیاز وسیر رو دود کن رویه تیکه ذغال روشن کن ایناروبذارروش دودش بخوره به واژنت زود رحم باز میشه 

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
پیاده روی داشته باش .اگه میتونی رابطه جنسی هم خوبه پرستار بهم گفت موقع زایمانم 

خب لکه خون ازم میاد،برای همین دوستندارم نزدیکی کنم

موقع زایمان که فرا می رسه شکم هی سفت میشه حتما زایمان نزدیک برا منم دعا کن خدا یه نینی سالم بهم بده ...

باشه عزیزم حتما