2777
2789
عنوان

داستان عجیب خواستگاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موبایلو دادم دست مامانم پسره گفت من بهشون میگم میخوام بیام ببینمتون میگن باید مامانم اجازه بدن ...

خوب کاری کردی دختر خوب... چون گوشی رو دادی دست مادرت اون پسره هم فهمیده اهل خدانکرده دوستی و... نیستی اصلا شاید میخواسته امتحانت کنه... همین فرمون رو پیش برو گلم... زیرنظرخانواده که اگر به ازدواج ختم شد فردا روز نیاد سرکوفت بده ک ازکجا معلوم ک باچندتای دیگه دوست نبودی چون بدون اطلاع خانوادت راحت پادادی...مواظب باش پیشش آتو ندی فقط... بگو من بزرگتر دارم... آبرو دارم کاری داری ازخانوادم بگو.. خانوادت هم مسلما خوبتو میخوان عزیزم... اونا هم اگر دیدن اوکی هس میگن خانوادت هم بیار.. اگرم نشد چون باهم فکری خانوادت بوده مطمعن باش یه مصلحتی توش بوده شک نکن.. 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
باااعش خبرشو بهت میدمممم ... :)

انشاله خدا بهترین رو برات رقم بزنه... موفق باشی دوست خوبم💖💖💖💖🙏😍😘😘😘

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
بله با اجازت  از الان خودتو درگیر اینجور روابط نکن

آقای پسر فاز پسرایی که میان دایرکت اینستا و عکس میخوان و شماره و همش ابراز علاقه میکنن چیست 

واقعا ز بس بلاک کردم خسته شدم 

آقای پسر فاز پسرایی که میان دایرکت اینستا و عکس میخوان و شماره و همش ابراز علاقه میکنن چیست  و ...

سرگرمی بیش نیس مطمعن باش بعد عکسم که بدی بیرحم و نامرد باشن خیلی کارا میکنن که پشیمون شی اعتماد نکن به هرکسی هچ پسری نمیاد با یه دختر مجازی ازدواج کنه باشه هم اندک هس

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...
سرگرمی بیش نیس مطمعن باش بعد عکسم که بدی بیرحم و نامرد باشن خیلی کارا میکنن که پشیمون شی اعتماد نکن ...

بله همینطوره که شما میگی

هیچوقت اعتماد نکردم و نخواهم کرد 

افرین به صداقتتون واقعا👏👏

بله همینطوره که شما میگی هیچوقت اعتماد نکردم و نخواهم کرد  افرین به صداقتتون واقعا👏👏

خوشحالم که انقدر درکتون بالاهست امیدوارم تو زندگی مرد های پاکی هم هستن و عاشق خانومشون یکی قسمتت بشه و کیف دنیارو باهاش بکنی بازم ممنون دنیا ارزش هیچی رو نداره چه برسه من بیام اینجا برا شما دروغ تحویل بدم ... موفق باشین 🌹

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...