بچه ها من خودم تو اینستا به یه پسری پیام دادم ... استوری گذاشته بود رفته بود بیرون منم نوشتم برو خونه آقا ،بعد اون هی پیام دااااد تاا اینکه نوشت اصا من باورم نمیشه تو با این حرف زدن و زبون دختر باشی ،منم شمارشو گرفتم و زنگ زدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۲۰سالته...اما درحددختردوازده ساله داری رفتارمیکنی...زنگش زدی که بفهمه دختری واقعا؟...انقدرمهم بود به کسی که نمیشناسی ثابت کنی دختری؟...الان با داداشش داری چت هم میکنی؟...دوستشم داری؟...دلم واسه نسل آینده میسوزه که شماها باید تربیت کنی.
😘😘😘😘😍عزیزمی. عزیزم آبجی جونم مواظب گرگ صفتها باش.. هررابطه ای زیرنظرخانواده باشه البته دل تو هم ...
موبایلو دادم دست مامانم پسره گفت من بهشون میگم میخوام بیام ببینمتون میگن باید مامانم اجازه بدن ... بعدم من با پسرای زیادی به واسطه شغلم ارتباط دارم ولی چیزی که برا ازدواج باشه نبوده ، آخرشم گفتم منو میخوای برو پیش بابام