2777
2789
عنوان

داستان عجیب خواستگاری من

1140 بازدید | 54 پست

بچه ها من خودم تو اینستا به یه پسری پیام دادم ... استوری گذاشته بود رفته بود بیرون منم نوشتم برو خونه آقا ،بعد اون هی پیام دااااد تاا اینکه نوشت اصا من باورم نمیشه تو با این حرف زدن و زبون دختر باشی ،منم شمارشو گرفتم و زنگ زدم 

خدایا شکرت که هستی =)

اینا حیله های پسرونس حواستون باشه 😅

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم الان دیدی که صدا دخترونست گفتش آره ... بعد یکم پیام دادیم باز زنگ زد هی میگفتم من فقط میام خونتون یا بیا خونمون من تو خیابون نمیام کرونا میگیرم باور کنید فکر میکردم ول میکنه ،این ول نکرد هی میگفت بیا ببینمت تا منم آخرش گفتم به کلاسم نمیخوره بیام تو خیابون 

اینم گفت من پا شم با دوستم بیا م خونتون اوکیه منم گفتم نه بابام نیست باید مامانتم بیاری اینم گفت مگه داریم میایم خواستگاری ؟منم گفتم خواستگاری که باید بری پیش بابام 

خدایا شکرت که هستی =)

انقد حرف زد تا تهش یه چیزایی پرسید که نمیدونم دوس پسر داشتی یا نه و اینا منمجوابشو دادم بعد تاریخ تولدو شغل بابا و اعضا خانواده رو پرسید تهشم گفت ما با شما داشتان داریم 

منم گفتم نه آقا چه داستانی ، قطع کردم مامانم گفت تو تاحالا این غلطا نکرده بودی و این کی بود منم تعریف کردم گفت دیگه نه زنگ نه پیام ما هم گفتیم چشم و به پسره گفتم اونم گفت باشه هرچی صلاح مادرته و تمام دیگه بعد اون چند تا استوری برام گذاشته با پیجای مختلف دنبالم میکنه داداشش هی باهام چت میکنه :|

ینی چی داره میشه ؟

+دوسشم دارم تازه 

خدایا شکرت که هستی =)