2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
قربونت عزیزم یه جور میگزرونم دعام کنید التماس دعا الهی همه حاجت روابشن مخصوصا کاربری که امروز نوبتشو ...

اینا گلم از حیاطمون  تقدیم به عزیزم که مثلا اومدم عیادتت که زود زود خوب شی و پاشی و دیگه روی غم و مریضی نبینی 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
این گلمم تقدیم به سوزنا جونم که برام مثل بوی مخفی شده داخل گلبرگه از حیاط خونه امونه از اون گلهای پی ...

سلام عزیزدل من.فدات بشم من عشقم.دربرابر خوبی های بی نهایت شما،خیلی خیلی شاد شدم چقدر این گل قشنگه خدا عمرت بده چه حس خوبی بهم منتقل کردی .از خدا میخوام که دلت به زودی شاد باشه و خبرای خوب به ما بدی الهی آمین.🌺🌺🌺🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آناهید98 ان شاء الله به زودی خبر ازدواج موفق تون بدین 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سلام عزیزدل من.فدات بشم من عشقم.دربرابر خوبی های بی نهایت شما،خیلی خیلی شاد شدم چقدر این گل قشنگه خد ...

فدات بشم عزیزم همین که دعام می کنی برام اندازه دنیا ارزش داره 😘🥰الهی به همه ارزوهات برسی تن سلامت داشته باشی

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خبره بده عزیزم می خونی یا نهذ

عزیزم من هر روز میخونم خیالت راحت باشه عزیزم

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
تقدیم به الهه جون عزیزم از حیاط خونه امون 😘

ممنون عزیزم . ما که باغچه نداریم 😭😭🤕

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
تقدیم به الهه جون عزیزم از حیاط خونه امون 😘

فدای محبت شما 

گل اصلی خودتی سمیه جون 

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌿🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
ممنون عزیزم . ما که باغچه نداریم 😭😭🤕

چه گلهای خوش رنگی ممنوننم چرا می تونی اگه خونه اتون اپارتمانه تو تراس یه گلدن بزرگ بزاری زر بکاری توش

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
فدای محبت شما  گل اصلی خودتی سمیه جون  😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌿🌹

هزار بوسه به سوی خدا فرستادم

از آنکه دیدن تو قسمت خدایی بود

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خبره بده عزیزم می خونی یا نهذ

سلام خوبی من ی مشکل برام پیش اومد فقط تونستم ۳روز اول بخووونم واااقعا شرمنده ام نتونستم خبربدم از دور حذف میشم یا میتونم امروز همرو بخونم جبران کنم من معذرت میخام😔😔😔

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم
سلام خوبی من ی مشکل برام پیش اومد فقط تونستم ۳روز اول بخووونم واااقعا شرمنده ام نتونستم خبربدم از دو ...

دارم اونایی که نیومدن حذف می کنم  از لیست اگه واقعا به شرفت قسم میخوری بخونی و همه این 9 روزی که عقب بودی رو جبران کنی و دیگه تکرار نشه باشه حذفت نمی کنم  چون اینجوری همه میگن فرق داشتی از امروز به بعد هرکی نیاد حذف می شه به شرایط خودت نگاه کن اجباری ندارم برا خوندنت فقط گروه رو به هم نزنید راست بگید دوست دارید تمایل دارید بخونید و بمونید یا نه اگه ادمی هستی که یه روز بخو نی دو روز نخونی نه وقت خودتو بگیر نه گروه رو شرمنده جدی حرف زدم چون حق الناس گردنته 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سلام خوبی من ی مشکل برام پیش اومد فقط تونستم ۳روز اول بخووونم واااقعا شرمنده ام نتونستم خبربدم از دو ...

چندین بارم گفتم موبایلتونو بزارید زنگ حق الناس گردنتونه اگه نمی خونید بگید اگه منصرف شدید بگید مجبور نیستید

اگه هستی میونی لز امروز حداقل اگه هر سه روز یه بار نیایی بگی می خونی حذف می شی رو شما زوم کردم سخت میگیرم بگم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕