2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
سلام دوستای نازنینم.طاعات وعباداتتون قبول.عزیزان من تاامروز سهم هامو سروقت شرعی ادا کردم.ان شاالله ه ...

عزیزم 2 خرداد اخرین پیامی بود ازت داشتم سریع بیا بگو می خونی یا نه لیست جدید می زارم دارم حذف می کنم کسانی که نمیان و نمی خونن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزيزمي.

عزیزم 2 خرداد اخرین باری بود که پیام گذاشتی بیا اطلاع بده می خونی که اونایی که نمیان امروز حذف می کنم فردا لیست جدید می زارم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیلی جوونم ان شاءالله حاجت روا بشی عزیزم . 🌺

عزیزم اخرین پیامت 1 خرداد بوده بیا اطلاع بده دارم اونایی که نمی خونن حذف می کنم فردا لیست جدید می زارم لیست جدید رو هم بیایید بخونید

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
چشم

عزیزم اخرین پیامت 30 اردیبهشت بوده الان بیشتر از 9 روزه گذشته بیا اطلاع بده می خونی یا نه چون دارم اونایی که نمیان اطلاع بدن رو حذف می کنم  سریع بیا شنبه لیست جدید رو اعلام می کنم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم خوندم،برا منم دعا کنید که با انتقال جنین ماه دیگه ام بچه دار شم

عزیزم اخرین پیامت 29 اردیبهشته خبر بده می خونی یا نه اونایی که نمی خونن یا نمیان بگن حذف می شن شنبه لیست جدید رو می زارم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
من دیروز خوندم امروزم میخونم ممنون صدام زدی راستش همش درگیر دکتر بودم نتونستم بیام سایت 

عزیزم اخرین پیامت مال 28 اردیبهشته عزیزم اطلاع بده می خونی یا نه چون اونایی که نمی خونن یا نمیان حذف می شن شنبه اینا لیست جدید رو می زارم اطلاع بده گلم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم خوندم انشاالله همگی حاجت روا  بچه ها تورو خدا واسم دعا کنید ب ی مشکل بزرگ برخوردیم دعام کن ...

عزیزم اخرین پیامت مال 28 اردیبهشته اطلاع بده می خونی یا نه اونایی که نمیان نمی خونن حذف می شن لیست جدید رو شنبه اینا می زارم لطفا خبر بدین

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
دارم اونایی که نیومدن حذف می کنم  از لیست اگه واقعا به شرفت قسم میخوری بخونی و همه این 9 ...

اره متوجهم چی میگین منو حذف کن از گروه چون ی سری اتفاقات افتادع ک واقعا نمیتونم‌بخونم و نمیخوام‌حق الناسی گزدنم بیفته من شرمنده تم.بخدا من‌فکر نمیکردم‌همچبن شه وگرن ادم بی مسئولیتی نیستم

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم

@sangesaburr

عزیزم خیلی وقته خبری ازت نیست جرا اطلاع نمی دی می خونی یا نه خبر بده من دارم اونایی که نیومدن اطلاع ندادن و حذف می کنم  شنبه یا یکشنبه لیست جدید می زارم خبر بده

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزیزم . من میخونم گلم 

خبر بده حداقل از 10 روز به 10 روز واقعا نی نی سایت قاطی کرده هیچ کس تگ نمی شه چشام کور شد از بس دنبال بچه ها

هستم و ریپ اشون می کنم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خبر بده حداقل از 10 روز به 10 روز واقعا نی نی سایت قاطی کرده هیچ کس تگ نمی شه چشام کور شد از بس دنبا ...

عزیزم من خوندم این چند روز

بعد از سه سال اومدم امضام خوندم اون موقع خیلی ناامید بودم الان تو زندگیم ارامش دارم و خدا خودش‌خیلی چیزا درست کرد اینو نوشتم که تحت هر شرایطی از رحمت خدا ناامید نشین خدا راه گشاست.شاد باش و امیدوار که خدا چیز شگفت انگیز برای تو دارد❤️دوباره از خدا معجزه ميخوام در حد خدا بودنش خدايا شكرت شكرت شكرت براي همسر خوبي كه بهم بخشيدي براي مهاجرتم❤️1403/05/23