2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
گلم کجاش سخته یه زیارت عاشورای ساده به خدا 3 دقیقه طول نمی کسه ان شالله خدا دلت رو اروم می کنه حاجتت ...

نه آخه اون گفته بود باید صدباربخونی قبل وبعدش نمازبخونی نوشته بود دوساعت طول میکشه هرروز 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
نه آخه اون گفته بود باید صدباربخونی قبل وبعدش نمازبخونی نوشته بود دوساعت طول میکشه هرروز 

میدونم اون مال حق شناسه نه این فقط 5 چیزش شبیه حق شناسه خیلی ساده اش کردم که همه بخونن و فرار نکنن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام شرکت کنم  به نیت اینکه باردار بشم ان شاءالله همه حاجت روا بشیم 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
میدونم اون مال حق شناسه نه این فقط 5 چیزش شبیه حق شناسه خیلی ساده اش کردم که همه بخونن و فرار نکنن

اره .منم بنویس.فقط مورد 4که گفتی صدقه هرروز باید بدیم

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
منم میخوام شرکت کنم  به نیت اینکه باردار بشم ان شاءالله همه حاجت روا بشیم

خوش اومدی عزیزم ان شالله دامنت سبز می شه حاجت روا می شی 🥰🤗

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اره .منم بنویس.فقط مورد 4که گفتی صدقه هرروز باید بدیم

اگه داشتی هر روز بده نداشتی اول و اخر و روزی که همه برات می خونن بده خوشحالم کردی اومدی گلم 🥰🤗

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

منم هستم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.