2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9964 بازدید | 1134 پست
عزیزم منم بنویس واسه رسیدن به عشقم و سریع تر ازدواج کردن

خوش اومدی عزیزم ان شالله خدا به دل بابات رحم بندازه سریع بگه بله رضایت میدم 💕🤗😘🥰

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیز دلم  ممنونم انشالله همه حاجت روا بشن فقط یه خواهش یه روز قبل از شروع ختم منو تگ کن. ...

بله همینطور همه رو تگ می کنم صفحه اولمم بخون حتما5 چیز ختمم شبیه ایت الله حق شناسه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

منم هستم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
منم هستم

خوش اومدی عزیزم ان شالله حاجت روا بشی اینجا اگر دوست داشتی اسم و حاجتتم اینجا بگی بگو که تو لیستم بزارم دیگران ببینم اگه هم خصوصیه نگو 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
خوش اومدی عزیزم ان شالله حاجت روا بشی اینجا اگر دوست داشتی اسم و حاجتتم اینجا بگی بگو که تو لیستم بز ...

اسمم مریمه حاجتمم ک بماند دیگه فقط دلم شکسته

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏
ان شالله به حاجتت می رسی گلم 

انشاالله عزیز دلم دعام کن توروخدا

باورت میشه هزاران بار این ختمو دیدم چه تو نت چه اینجا  دلم میخواست انجامش بدم چون سخت بود انجام ندادمش 

تاحالا ختم زیارت عاشورا نگرفتم 

خیلی دلم شکسته خیلی  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
باورت میشه هزاران بار این ختمو دیدم چه تو نت چه اینجا  دلم میخواست انجامش بدم چون سخت بود انجام ...

گلم کجاش سخته یه زیارت عاشورای ساده به خدا 3 دقیقه طول نمی کسه ان شالله خدا دلت رو اروم می کنه حاجتت رو هم میده گلم هستی تو ختمم اسمتو بنویسم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕