2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم هستم

عزیزممممم چه عجب اخرش کشوندمت اینجا نمی اوندی که خودمو کشتم انروز تو یکی ارگز تاپیمها دیدم خواستم بگم بیا گفتم شاید اسرار کنم ناراحت بشی خوب شد که اومدی 🥰🤗

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
عزیزممممم چه عجب اخرش کشوندمت اینجا نمی اوندی که خودمو کشتم انروز تو یکی ارگز تاپیمها دیدم خواستم بگ ...

ن عزیزم چرا ناراحت بشم فدات شم مرسی 😍😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

فقط گلم اگه میشه و زحمتی نیس کامل توضیح میدی هرروز چی باید بخونمو چکا کنم گیج شدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فقط گلم اگه میشه و زحمتی نیس کامل توضیح میدی هرروز چی باید بخونمو چکا کنم گیج شدم

گلم صفحه اول رو بخون دراون حد بدونی کافیه روزی مه قراره شروع بکنیم من قبلش لیست اسامی رو می زارم شما رو تک می کنم اگه توضیحی بود هم می پرسین می گم گلم 

فقط خواستی نیتت رو بگو با اسمت که تو لیست بنویسم اگرم خصوصیه که هیچ

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
گلم صفحه اول رو بخون دراون حد بدونی کافیه روزی مه قراره شروع بکنیم من قبلش لیست اسامی رو می زارم شما ...

عزیزم ببخشید من کلا یادم رفته بود اون قبلی رو هم انجام ندادم گفتم بگم حقی ب گردنم نباشه 😔😔😔

عزیزم ببخشید من کلا یادم رفته بود اون قبلی رو هم انجام ندادم گفتم بگم حقی ب گردنم نباشه 😔😔😔

کدوم قبلی رو گلم هنوز ختمی شروع نشده که شما انجام نداده باشی گلم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
کدوم قبلی رو گلم هنوز ختمی شروع نشده که شما انجام نداده باشی گلم

فک کنم ی بار دیگه هم ی ختمی گذاشته بودین من شرکت کردم نه؟؟؟یا اشتباه میکنم

فک کنم ی بار دیگه هم ی ختمی گذاشته بودین من شرکت کردم نه؟؟؟یا اشتباه میکنم

نه گلم اونجا اومدی گفتی چی شده منم گفتم ختم داریم شمام لایک کردی رفتی و گرنه اگه ختم بود هی تگت می کردم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕