2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
من عمل کردم دیسکموولی دردمنوول نمیکنه

واییییییی عمل کردی دختر تو مگه چند سالته چیکار کردی با خودت راستش کمرمنم خیلی درد می کنه یه جارو ساده بشکم 3 روز نمی تونم راحت بشینم پاشم اما از ترسم عکس نمی رم می گم میگه دیسک شذیده می ترسم 😥

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییییییی عمل کردی دختر تو مگه چند سالته چیکار کردی با خودت راستش کمرمنم خیلی درد می کنه یه جارو ساد ...

منم چندسال علامت داشتم جدی نگرفتم همین که دخترم دنیااومد دیگه بعداز 6ماه نتونستم راه برم رفتم بیمارستان اورژانسی عمل کردم الان 3 ساله ولی درددارم 

سلام عزیزم اومدم اطلاع بدم که دیگه دیر نیاید مدرسه 😂.. به نیت شما عزیزم 40آیت الکرسی + سوره واقعه خوندم که سرصبح شاد و پر رزق باشی عزیزم .. امروز چهارشنبه هست چهل مرتبه تکاثر یادت نره 

دوستان آدرس تاپیک زیارت شهدا 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4435104&slug=زیارت-روزانه-شهدا-روز-چهل-و-نهم-شهید-مرتضی-اسلامی&postId=138547013

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

امروز نوبت آبجی جون من هست چه حسن حضوری .. خدایا 😭😭😭😭😭😭😭 

إن شالله همیشه سلامت و حاجت روا باشن . به نیت آبجی جونم ۴۰ آیت الکرسی + سوره واقعه میخونم 😘😘😘😘🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیزم اومدم اطلاع بدم که دیگه دیر نیاید مدرسه 😂.. به نیت شما عزیزم 40آیت الکرسی + سوره واقعه خ ...

قوربونت برم خانم معلم خانم معلمم گله گل اینقدر خانم معلم احساسات منو تحریک نکن من جنبه داریم ها میام از اون ماچ های ساکشن دار می کنمت تا 20 روز لپ ها قرمز گل گلی باشه من حالا که این طور شد از وقتی تاپیک شهدا رو باز کردی تا الان هرچقدر شهید باشه براش هرکدوم 2 تا ایت المرسی می خونم شاید 3 تا بشه 2 تا هم براذحاجت روایی خودت با چند تا صلوات 🌷🌷🌷🥰🤗😘

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
امروز نوبت آبجی جون من هست چه حسن حضوری .. خدایا 😭😭😭😭😭😭😭  إن شالله همیشه سلامت و حاجت ر ...

اره منم soozana رو دوست دارم دختر خیلی خوبیه البته نمی دونم خانمه یا دختر اما من اسمشو تو دلم گذاشتم مخفی اخه یه شاعر هم داریم با تخلص مخفی اصلا نه پیام میده نه چیزی لایک می کنه اما لایکش برا من دنیا می ارزه 🥰🤗😘

خدا رو شکر دوستای خیلی خوبی اینجا دارم خدا رو شکر 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
ممنونم عزیزم... ان شاالله قسمت شما... خدا خودش شاهده که با اسم واست دعا کردم... گفتم گره های زندگیشو ...

خدا خییرت بده نمیدونی چقد خوشحالم کردی عزیزم    واقعا الان نیازداشتم به دعای خیرت.

ان شاءالله هرررچی تودلته خدا بهت بده هررچه زودتر ...خیلی بامحبتی عزیزم  ممنونم ازت یدنیا  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
قوربونت برم خانم معلم خانم معلمم گله گل اینقدر خانم معلم احساسات منو تحریک نکن من جنبه داریم ها میام ...

نیلی جان سلام عزیزم،مرسی که بخاطر من امروز زیارت عاشورا میخونید.ان شالله همیشه آبرومند باشی،و شما وهمه همراهان گرامی به حاجتهاشون سریعتر برسن.🌹🌹🌹🌹🌺🙏

امروز نوبت آبجی جون من هست چه حسن حضوری .. خدایا 😭😭😭😭😭😭😭  إن شالله همیشه سلامت و حاجت ر ...

سلام عزیزدل من خوبی عشقم؟ نفس منی ،دلم برای شما تنگ شده بود.خیلی خیلی خیلی عزیزی.من همیشه سربلندی تورو از خدا میخوام.🌺🌺🌺

نیلی جان سلام عزیزم،مرسی که بخاطر من امروز زیارت عاشورا میخونید.ان شالله همیشه آبرومند باشی،و شما وه ...

این شعر قشنگ تقدیم به شما چون همیشه اسمتو گذاشتم مخفی عاشق اشعار این خانم هستم خعععععلی قشنگ شعر می گه

بلبل از گل بگذرد چون در چمن بیند مرا

بت پرستی کی کند گر برهمن بیند مرا

در سخن مخفی شدم مانند بو در برگ گل

هر که خواهد دیدنم گو در سخن بیند مرا 

خانم شاعره زینب النسا بیگم🌷

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
منم چندسال علامت داشتم جدی نگرفتم همین که دخترم دنیااومد دیگه بعداز 6ماه نتونستم راه برم رفتم بیمارس ...

الهی بمیرم برات با بچه کوچیک چجوری رفتی عملی خیلی خیلی سخت بوده اگه می تونی تو ااینترنت حرکات ورزشی مخصوص دیسک رو برو اگه چربی خون نداری پای مرغ و زینگ بخور راستی یه جا خوندم سجده طولانی برا دیسک خیلی مفیده باعث می شه خون بین مهره ها جریان پیدا کنه و غضرفها محکمتر خوب تر بشن

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
این شعر قشنگ تقدیم به شما چون همیشه اسمتو گذاشتم مخفی عاشق اشعار این خانم هستم خعععععلی قشنگ شعر می ...

مرسی واقعا مرسی اصلا نمیدونم‌چطوری  تشکرکنم ؟ فقط ازخدا میخوام که همیشه سفره ات پربرکت و دلت شاد باشه🙏🙏🙏