2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
@sorayyaa   عزیزم کجایی خبری ازت نیست خدا نکرده قهر که نکردی قبلا صبح زود پیام میدادی به خاط ...

......

فدات بشم من عزیزم⁦❤️⁩

من هر روز صبح زود می خونم 

ببخشید که نمی تونم مثل قبل بیام اعلام کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

...... فدات بشم من عزیزم⁦❤️⁩ من هر روز صبح زود می خونم  ببخشید که نمی تونم مثل قبل بیام اعلا ...

اشکال نداره همینکه سلامتی و هستی خوشحالم گلم 😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🤗🤗

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

مامان_سهیل_خان حاجتتون روا شه ان شاء الله 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سلام به تمام اعضای گروه... و به ویژه دوست و خواهر خوبم مدیر گروهمون... امروز مشهد و حرم امام رضا علی ...

سلام عزیزم .خوش ب سعادتت التماس دعای فراوان 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

سلام نیلی عزیز من برای سه نفری ک گزارش ندادم خوندم گلم.ان شاءالله حاجت همشون براورده بشه همچنین حاجت خودتت استارتر گل  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
@setareyesharghy   عزیزم امروز نوبت شماست امیدوارم هرحاجتی داری روا بشه🌹  راستی سردرد ...

سلام مرسی عزیزم نه کمردرد خیلی شدید دارم فقطداریم استراحت میکنم الهی همه حاجت روابشید منم الهی آمین قبول باشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام مرسی عزیزم نه کمردرد خیلی شدید دارم فقطداریم استراحت میکنم الهی همه حاجت روابشید منم الهی آمین ...

ان شالله زود خوب میشی یه عکس برو ممکنه خدا نکرده دیسک باشه حداقل بدون موضوع چیه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سلام نیلی عزیز من برای سه نفری ک گزارش ندادم خوندم گلم.ان شاءالله حاجت همشون براورده بشه همچنین حاجت ...

فدات بشم عزیزم 😘😘😘😘

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
سلام عزیزم .خوش ب سعادتت التماس دعای فراوان 

ممنونم عزیزم... ان شاالله قسمت شما... خدا خودش شاهده که با اسم واست دعا کردم... گفتم گره های زندگیشو خودت وا کن... من محتاج دعا هستم و دعا در حق دوستانم وظیفمه... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 

سلام... زیارت عاشورا امروز قرائت شد... التماس دعا از همگی. 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی