2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی شما هم گروهی وجود نداره عزیزم اصله کار شمایی    

فدات بشم مهم اینه خدا قبول کنه ازمون اون یکی ختمم هم رجب افتاد هم شعبان هم رمضان شانسی اخر ختمم افتاد شهادت امام علی که خواست خدا بود ما خانم ام البنین بشه بعضی چیزا نمیدونم جطوری اینطوری شد اصلا تقویمم نگاه نکردهربودم امیدوارم نشونه ای برای حاجت روایی کل گروهم باشه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
فدات بشم مهم اینه خدا قبول کنه ازمون اون یکی ختمم هم رجب افتاد هم شعبان هم رمضان شانسی اخر ختمم افتا ...

اره راست میگین به قشنگیه زمانهایی که چله رو میگذروندیم توجه نکرده بودم ... خوشبحالمون که تو این چله ی شما بودیم عزیزم ... به فاله نیک میگیریم و میگیم آمین یا رب العالمین .

اره راست میگین به قشنگیه زمانهایی که چله رو میگذروندیم توجه نکرده بودم ... خوشبحالمون که تو این چله ...

اره گاهی میگم نگاه خدا بوده توش به همه اعضا گفتم شما انتخاب شده اید شاید خنده اشون بگیره ولی نظر و اذن خدا نباشه یه صلواتم نمی تونم بفرستیم من برم قرانمو بخونم فعلا گلم 😘😘🌷

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اره راست میگین به قشنگیه زمانهایی که چله رو میگذروندیم توجه نکرده بودم ... خوشبحالمون که تو این چله ...

اردیبهشت تموم می شه😢 یه فصلیه وقتی تا میام ببینمش تموم میشه هواش مثل بهشته

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
اره گاهی میگم نگاه خدا بوده توش به همه اعضا گفتم شما انتخاب شده اید شاید خنده اشون بگیره ولی نظر و ا ...

نگاهه قشنگه شما حسه خوبی بهمون میده ما غلط کنیم بخندیم تاجه سر ... حتمن همینه که شما میگین ... آیه هایی که میخونین عطرش بشه عطره خوشه وصاله حاجته قلبیتون الهی ...من چند شب پیش به نیابته شما و مخصوصه براورده شدنه خواسته قلبیتون یه جز قرآن خوندم و از خدا خواستم شما به آرزوتون برسین ... همش جلو چشمم بودین و تو ذهنم یه جوره خاصی مرور میشدین ...

نگاهه قشنگه شما حسه خوبی بهمون میده ما غلط کنیم بخندیم تاجه سر ... حتمن همینه که شما میگین ... آیه ه ...

الهی قوربونت🤗😘🥰 برم فدای مهربونیت بشم دل به دل راه داره من هرسال سه تا ختم قران میگرفتم امسال دلم گرفته بود 4 جز خوندم دیگه نخوندم امروز گفتم شبکه 4 ساعت 7 زندگی کسانی رو نشون میده که مردن و دوباره زنده شدن گفتم خدا شیطان رو لعنت کنه پاشدم 6 خورده جز خوندم البته زیاد خوندم درست نیست اما خدا میدونم می بخشه گروهم تو یادم بود گفتم خدایا کسی حاجت نگیره شاید به خاطر بی کفایتی منه ولی این وسط همه از امام حسین ناامید میشن به خاطر ابروی امام حسینم که شده گروهم یه تکونی تو زندگیشون بخوره که هرکجای دنیا اسم ختم زیارت عاشورا اومد همه گروهم باکله برن توش 

امیدوارم هرچی ازخدا بخوایی بهت بده منم ختم قرانم رو تقدیم به همه امامان و پیغمبرا و حاجت روایی گروهم میکنم و خدا خودش قبول کنه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
الهی قوربونت🤗😘🥰 برم فدای مهربونیت بشم دل به دل راه داره من هرسال سه تا ختم قران میگرفتم امسال دلم ...

شما اگه اراده کنین چقدر قدرتمندین ... چقدر دلتون پاکه که با کوچکترین تلنگر تکون میخوره اونم این همه ... چقدر خدا شما رو دوست داره که شما رو به سمته خودش میکشونه ... من هم دعام نسبت به گروه و تاپیکه شما مثله شما بود این حجم حسه مسئولیت و ستایش میکنم خیلی دلسوزانه است ... ولی قول بدین خودتون و اذیت نکنین   

شما اگه اراده کنین چقدر قدرتمندین ... چقدر دلتون پاکه که با کوچکترین تلنگر تکون میخوره اونم این همه ...

قوربونت برم نه بابا چه پاکی امروز میگم گناه نمیکنم فردا می بینم ناخواسته کلی غیبت کردم قوربونت برم چشم نصیحت های خواهرانه اتو با جان و دل قبول میکنم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕