2777
2789
عنوان

💝💝💝ختم زیارت عاشورا💝💝💝

| مشاهده متن کامل بحث + 9997 بازدید | 1134 پست
گفته بودی بزارم 9 خرداد الان چند خرداد میخوایی 

نه عزیزم گفتن نه خرداد دیر الان سه خرداد میرم 

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون که صدام کردی. من به نیت آزادی همسرم از زندان و پرداخت بدهی هامون. لطفا 26ام صدام کن.

ان شالله همین امشب خدا نظر می کنه به مشکلت و حل میشه و سال بعد خودت ختم میزاری منو دعوت می کنی گلم از الان صدا کردم که اون روز لیست می زارم شنبه هفته اینده است دیگه 

چون شما از گروه قبلی هستی اون ختم به این ختم وصل میشه بدون فاصله پس ادامه بده زیارت عاشورا خوندن اتو هر وقت یادت افتاد بیا لیست رو ببین

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
نه عزیزم گفتن نه خرداد دیر الان سه خرداد میرم  

باشه دوم خرداد می زارمت اما باید تا اخرش بخونی و خبر بدی از خوندنت هاااا یادت نره بری پیدات نشه 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
افراد جدید رو نمی زارم اول گروه چون به خودنشون اعتماد ندارم میگن فلان روز همه گروه که برا حاجت اونها ...

نه خیالت راحت عزیزم من تا حالا حق کسی گردنم نبود نخواهد بود فقط بنویس سلامتی بچم ک دکتر گفتن احتمال سقط میشه سقط نشه

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
نه خیالت راحت عزیزم من تا حالا حق کسی گردنم نبود نخواهد بود فقط بنویس سلامتی بچم ک دکتر گفتن احتمال ...

ان شالله سقط نمیشه شما هم یه اسم امام زمان پسند انتخاب کن براش که صاحب اسم نگهدارش باشه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
ان شالله سقط نمیشه شما هم یه اسم امام زمان پسند انتخاب کن براش که صاحب اسم نگهدارش باشه

برام دعا کنید عزیزم

سلام نیلی عزیز.اسم من یادت نره گلم.ان شالله درست و به موقع میخونم ک مشمول الذمه نباشم.حاجت من شفا و سلامتی پسر دوسال و چن ماهمه.ان شاءالله به حق این ماه عزیز و شهیدش حاجت روا بشیم هممون.لطفا همتون برام دعا کنین و لطفا لطفا همگی درست و به جا بخونین ک ختم ناقص نشه.نیلی جونم اسم من زهراس.اجرتون با خدا

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
سلام نیلی عزیز.اسم من یادت نره گلم.ان شالله درست و به موقع میخونم ک مشمول الذمه نباشم.حاجت من شفا و ...

سلام عزیزم اگه یادم رفته بود تگت نمی کردم خانمی 😁

از یاد هرکی بری از یاد خدا نمیری اینجا قبلا خدا جا برات در نظر گرفته بود با پای خودت نیومدی التماس دعا 🌹 مام دعاگوتیم

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

[QUOTE=136602425]سلام عزیزم اگه یادم رفته بود تگت نمی کردم خانمی 😁 از یاد هرکی بری از یاد خدا نمیری اینجا قبلا خدا ...[/QUOT.مرررررسی فداتون.♥️♥️♥️♥️چشم 

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات
@آرزوشکوه   @setareyesharghy   @آناهید98   @m990m   @soozana &n ...

سلام عزیزه دلم چشم ... مرسی که صدام کردی ... الهی فرشته ها به انگشتایی که زحمت میکشه تایپ میکنه بوسه بزنن... واسه زحمت هایه ختمه قبلی هم میگم خسته نباشی عزیزم 

@ههههههههههخه     @jojo75     @mamibadoo   @sarire @مهتاب_ی &nb ...

اسم من ک نیس؟!

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
@نگین9331     @rahaa98     @ترشیده3 @دلبر565677 @royaaa66     ...

سلام عزیزم مرسی  از اینکه صدام زدی  لیلا هستم حاجتم اینه ک منم مامان بشم 😢

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
سلام عزیزه دلم چشم ... مرسی که صدام کردی ... الهی فرشته ها به انگشتایی که زحمت میکشه تایپ میکنه بوسه ...

فدات بشم فرشته باید چه شکلی باشه فرشته شما اعضای گروهید که تاج سرمین بی شما گروه به هیچ دردی نمی خوره 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥰🤗😘

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕