2777
2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3804 بازدید | 579 پست

@maja216   ان شاء الله حاجت روا بشی💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

سلام عزیزان تا به امروز به نیت دوستان خوندم اما به دلیل  مشغله زیاد فرصت ندارم اعلام کنم .شرمنده

ان شاءالله همه ی شما خوبان حاجت تون برآورده بخیر بشه الهی آمین

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@maja216 عزیزم به نیتت خوندم،ان شالا حاجت رواشی،نت نداشتم زودتر اعلام کنم

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

@shm1991   ان شاء الله حاجت روا بشی💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

@shm1991   عزیزم به نیتت خونده شد حاجت رواشی بزودی

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
@shm1991     عزیزم به نیتت خونده شد حاجت رواشی بزودی

عزیزم مرسیییی انشالله تک تک خانومای چله حاجت روا بشن 😍🤗

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

@رقمو  ان شاء الله حاجت روا بشی💚

@رقمو    ان شاء الله حاجت روا بشی💚

ممنون عزیزم بحق پنج تن شما هم.حاجت روا شین

پیامت خوشحالم کرد دلت شاد بشه

من این آرامش محضو ب تو مدیونم اینروزا خدایا دوستتدارم برای هر آنچه که بخشیدی
@maja216     @shm1991     @رقمو     به نیتتون خوانده شد  ...

سلام

ممنونتونم

دوستای گل منو خواهرم هم هرروز میخونیم

اگه هم اعلام نمیکنیم فک نکنین نمیخونیم هااا

@رقمو سیده رقیه جان یه نیتت خوندم حاجت رواشی هرچه زودتر

@رقمو   سیده رقیه جان یه نیتت خوندم حاجت رواشی هرچه زودتر

سلام

ممنونتون هستم

ان شاالله هممون حاجت روا شیم

@ناتان۶۸  ان شاء الله حاجت روا بشی💚