2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست
دوستان همگی قبول باشه  دیروز ختم تموم  شد درسته

بله درسته 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانما ختم از همگی قبول باشه ،من انشالا به امید خدا شنبه میرم واسه زایمان دخترم از همتون میخام با دلای پاکتون واسه اینکه دخترم سالم بدنیا بیاد و منو خانوادم سالم وسلامت از بیمارستان برگردیم خونه دعا کنید از همتون ممنونم و امید وارم به حق این شبای عزیز حاجت روا بشید 

سلام خانما ختم از همگی قبول باشه ،من انشالا به امید خدا شنبه میرم واسه زایمان دخترم از همتون میخام ب ...

انشالله به سلامتی و دل خوش برگردی عزیزم.ازته دلم ارزوی سلامتی و ارامش واست میکنم

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید
مرسی استارترجان که بانی خیر شدین و باعث انجام ختم شدین ان شاالله حاجت همه روا بشه دلتون شاد وتنتون س ...

سلام عزیزم، شما میدونی لبخند نگاه چرا قطع کاربری شده

کجاست، حالش خوبه، خبری ازش داری

سلام عزیزم، شما میدونی لبخند نگاه چرا قطع کاربری شده کجاست، حالش خوبه، خبری ازش داری

سلام گلم.بله دوادور خبر دارم.خوبن الحمدالله.

ممنون که به یادشون بودین🌹

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍