2777
2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست
مممررررررسیییی

خواهش عزیزم.یه چندنفری درسکوتن .نیاز نیست هرروز اعلام کنید فقط میخوام مطمئن بشم که شروع کردید برای همین صداتون میزنم

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم هر وقت خوندیم باید اعلام کنیم یا احتیاجی نیست و اینکهاز امروز باید شروع کنیم

عزیزم شما میخونی هرروز؟فقط از بابت اینکه این تایپیک رو دیده باشید میپرسم.چون اون سی و نه نفر چشچ امیدشون به خوندن شماست واسه حاجتشون

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید
@سوشیانت20     @ناتان۶۸     @melodiii69     @بستنی27 &nb ...

بله گلم میخونم شات گرفتم از اسامی 💚

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

من ختم رو انجام دادم ببخشید دیراطلاع دادم🙏✋

@jiaaaaar خواهرمهربونم من به نیتتون ختمو به جا آوردم عزیزم🌹🌹🌹الهی به حق فاطمه زهرا به حق بزرگی خدای مهربون حاجت قلبیتون هر چه که هست زود زود مستجاب بشه و دلتون شاد بشه الهی😍🌹🌹🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
ممنونم ببخشید از بابت یاداوری.میخواستم مطمئن باشم که تایپیک رو دیده باشید که چله شروع شده

خاهش عزیزم😊

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده