2777
2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست
من ختم رو انجام دادم ببخشید دیراطلاع دادم🙏✋ @jiaaaaar   خواهرمهربونم من به نیتتون ختمو به ...

ممنون دوستم همچنین💚😘

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
الهی حاجت روا بشی آبجی گلم ان شالله به هر چیزی که میخوای برسی @jiaaaaar    

فدات مرسی دوستم💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@راتاراتین به نیتت خوندم ان شاء الله حاجت روا بشی 💚

@راتاراتین   به نیتت خوندم ان شاء الله حاجت روا بشی 💚

ممنونم عزیزم انشالله خدا له دل پاکتون گره ی ازدواج من و عشقمو بازکنه زودتر به هم برسیم

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید
کدوم تایپیک ؟؟؟من دیروز و امروز خوندم حدیث رو  باید کار دیگه ای هم انجام میدادیم

نه عزیزم درسته .مبخواستم مطمئن بشم شروع چله رو دیدی.ممنونم انشالله حاجت روابشی🙏

من دارم میخونم احتیاج به گفتن هست مگه

نه عزیزم نیازی نیست.ببخشید صداتون زدم که مطمئن بشم از شروع چله اطلاع دارید.نیاز نیست هرروز بگید فقط میخواستم مطمئن بشم .قبول باشه عزیزم

سلام ، @راتاراتین  عزیز دلم اول از همه بابت کار خیرتون تشکر میکنم خدا خیرتون بده💖

ان شاءالله حاجت تون برآورده بخیر بشه الهی که دلشاد و عاقبت بخیر بشید و از جمیع بلایا در امان باشید آمین یا رب العالمین💓🙏

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
سلام ، @راتاراتین    عزیز دلم اول از همه بابت کار خیرتون تشکر میکنم خدا خیرتون بده💖 ا ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله که خدا به دل پاکتون من و عشقمو بهم برسونه و زودتر این گره بازبشه.انشالله گره از کار هممون با این چله بازبشه 🙏❤