2789
عنوان

40 نفر شدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3791 بازدید | 579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@_آرامش_    ب نیت شما خوندم ان شاء الله حاجت روا بشی💚

خواهر جان، به نیت شما خوندم🌹😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهر جان، به نیت شما خوندم🌹😘

ممنون دوست خوبم💚😘

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دستت درد نکنه برا رسیدن ب عشقم دعام کنین💚

عزیزجونم واست خوندم امروز،ان شالا عاقبت بخیر و سفید بخت شی😘

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
عزیزجونم واست خوندم امروز،ان شالا عاقبت بخیر و سفید بخت شی😘

قربونت مرسی دوستم💚

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببخشید یه سوال

شما تا هجده اردیبهشت تاریخ زدین؟

ولی به نظرم از یازده فروردین تا نوزده اردیبهشت میشه چهل روز

فک کنم شما یه روز کم زدی

نه؟

یا من دارم اشتباه میکنم؟

یه سوال دیگه اینکه روزی که نوبت خودمون میشه هم باید بخونیم دیگه درسته؟

ببخشید یه سوال شما تا هجده اردیبهشت تاریخ زدین؟ ولی به نظرم از یازده فروردین تا نوزده اردیبهشت میش ...

بله خودتونم مبخونید.بعضیا میگن چهل و یک نفر بشن تا چهل نفر برای اون یک نفر بخونن.اما من هرچی چله شرکت کردم چهل نفره بوده

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید
من نفر نوزدهم رو پیدا نمیکنم شرمنده 😅 صحفه چند نوشتین گشتم ندیدم بازم شرمنده

توی صفحه 8من از دوباره اصلاح شده رو ارسال کردم یه نفر جابجا شد بخاطر اضافه شدن شخصی.از اونجا ببین روزا رو

برای حاجت رواییم صلوات به امام زمان بفرستید