2777
2789
منم ۳۷ تومن میخرم عزیزم سایز ۳

داخلش چنتاس ؟من الان عوض کنم مال بچمو حساسیت میکنه؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بقچه جون از چند ماهگی برای نی نی سایز ۳پوشک گرفتی؟

واقعا دقیق یادم نیست عزیزم اما فکر کنم از سه ماهگی بود

سایز سه از ۵ تا ۹ کیلوعه این ماه فکرکنم باید سایزشو عوض کنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا دقیق یادم نیست عزیزم اما فکر کنم از سه ماهگی بود سایز سه از ۵ تا ۹ کیلوعه این ماه فکرکنم باید ...

مرسی از راهنمایت عزیزم

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
داخلش چنتاس ؟من الان عوض کنم مال بچمو حساسیت میکنه؟

من بزرگشو میخرم میتونی کوچیکشو بخری ببینی حساسیت داره یانه

منم بار اول کوچیک خریدم قبلش مای بی بی ومولفیکس میبستم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من بزرگشو میخرم میتونی کوچیکشو بخری ببینی حساسیت داره یانه منم بار اول کوچیک خریدم قبلش مای بی بی و ...

بزرگش داخلش چنتاس؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بزرگش داخلش چنتاس؟

۳۸ تا