2777
2789
مرسی عزیزم از راهنمایت مارک مولفیکس مای بیبی بارلی استفاده کردم که باز بارلی از اینا بهتر بود مولفیک ...

من واسه دوتا بچم مولفیکس زدم شما ببین چی بهش میسازه و راحتی همونو بزن. بعد هر بار تعویضم حتما بشورش با اب و چک کن نسوخته باشه . فقط در سورت سوختگی پماد بزن که پوستش همیشه عادت نکنه به پماد و زود زود بسوزه. خط تعویضم سایزای بزرگتر دارن نوزادیا ندارن انگار

نه عزیزم هرشب تا سه بیداره ولی امشب ساعت ۲ خوابید🤕

اخیی روزا چطور میخوابه؟

من دخترم چنروزه  ۱۱ میخوابه تنظیم شده حالا من از تنظیم دراومدم  تا ۳ و۴ خوابم نمیبره

عوضش روزا کلا ۲ ساعت میخوابه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخیی روزا چطور میخوابه؟ من دخترم چنروزه  ۱۱ میخوابه تنظیم شده حالا من از تنظیم دراومدم   ...

روزا خوابش خیلی خوبه

تا ساعت ۱۲ خوابه بیدار میشه دوساعت بعدش میخوابه تا ۵

ولی دیگه بعدش شیطونیاش شروع میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامانا  بیاین این تاپیک  واقعا حیفه باید بیاد بالا 

بالا نباشه استارترش تکمیلش نمیکنه

استارتر همون تاپیک معروفه سیسمونیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4126333/تاپیک-جامع-تغذیه-تکمیلی-کولیک-رفلاکس-داروهاضروری-و-عادله?postId=130343075

روزا خوابش خیلی خوبه تا ساعت ۱۲ خوابه بیدار میشه دوساعت بعدش میخوابه تا ۵ ولی دیگه بعدش شیطونیاش ش ...

اره دختر منم تا۱ میخوابه بعدش هم فوقش ۲ ساعت جمعا حالا من توقع خواب زیاد هم دارم ازش طول روز طفلی بچم!

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

دقیقا مولفیکس چسبش خوب نیست مای بی بی برای پسرمن زود نم میداد من کینگ بی بی استفاده میکنم خیلییی خو ...

منم بی بی کینگ استفاده میکنه سودا جون 21 فروردین یکسال و نیمه میشه سایز بزرگش رو استفاده میکنم نسبت به قیمتش کیفیتش خوبه 

منم بی بی کینگ استفاده میکنه سودا جون 21 فروردین یکسال و نیمه میشه سایز بزرگش رو استفاده میکنم نسبت ...

اره خیلی خوب وبه صرفه اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چند میخری ؟من از فروشگاه بزرگ سایز بزرگش رو 37000 تومن میخرم روش 52000 تومن زده 

خیلی خوبه پس سایز چند؟من مولفیکس ۴ میبندم ۶۸ فک کنم

چند میخری ؟من از فروشگاه بزرگ سایز بزرگش رو 37000 تومن میخرم روش 52000 تومن زده 

منم ۳۷ تومن میخرم عزیزم سایز ۳