2777
2789
عنوان

تاپیک جامع تغذیه تکمیلی کولیک رفلاکس داروهاضروری و ...عادله

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 227 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهت میکس سرلاک جو دوسر با شیرخودت یا اگه شیرخشک میدی با شیرخشک

برای اطمینان از الرژی هم میتوتی از سرلاک ضد الرژی استفاده کنی سرلاک گربر از محصولات نستله  و سرلاک هیپ 

سرلاک گربر بسیار سهل الهضم و پر انرژی هست ضد الرژی هم هست  عکسشو برات میزارم

من چی بخورم ؟ 

باردارم 6 کیلو کم کردم .

دکتر بهم کلی مولتی ویتامین و اهن و امگا3 و  ویتامین د3    و کلسیم و... داد همه رو خوردم .اما وزنم بالا نرفته . 5 ماهمه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

برا بچه هاییکه به پروتین گاوی حساسیت دارن شیر HRتجویر میشه که چدن پروتین هیدرولیز شده داره و بد مزه هم هست بچه هاباهاش وزن نمیگیرن بهترین کزینه شیرخشکهایی که بیسشون شیر بز هست توصیه میشه

من چی بخورم ؟  باردارم 6 کیلو کم کردم . دکتر بهم کلی مولتی ویتامین و اهن و امگا3 و  ویتا ...

عزیزم اطلاعات دقیقتر بگو   مثلا  قد و وزنت قبل از بارداری

در کل اگر وزنت قبل بارداریخیلی پایین باشه جای نگرانی داره  

غذا خوردنت چطوره الان ؟

شرمنده عزیزم مدتها درگیر بچه داری بودم این قرتطینه بهم فرصت داد  کوچولوت چند وقتش شده

دشمنتون شرمنده  

میدونم چقدر وقت و انرژی میزارین  هم شاغلین هم بچه دار واقعا لطف میکنین

دخترم ده ماهشه  ولی خیلی بدغذاس

مرسی عزیزم .پسر منم رفلاکس داره ۲۰ فروردین ۴ ماهش تموم میشه میخوام غذای کمکی رو شروع کنم .چیکار کنم ...

ببین عملا بچه های رفلاکسی دیر و سخت وزن میگیرین  انشالله با تغذیه تکمیلی وزنش بالا میره       اگر مطمتی به پروتین گاوی حساسیت نداره  وقت طوپش شد کمی کره حیوانی بهش اضافه کن در کل تغذیه تکمیلی برنامه داشته باشه کمبود وزنشو جبران میکنه