جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا ٣ ماهگي خيلي زود به زود عوض ميكردم بعضي وقتها ٢ ساعت يك بار هم ميشد ولي وقتي بزرگتر شد روزها نهايتا ٤ ساعت ولي شب تا صبح ديگه عوض نميكنم چون بدخواب ميشه .
نه عزیزم هرشب تا سه بیداره ولی امشب ساعت ۲ خوابید🤕
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من هپی لایف ترکیه میزنم،مارک مای بیبی استفاده کردم اصلا خوب نبود
مای بی بی حساسیت زاست.ولی ببم و کوکومی خیلی خوبن و خیلیم ب صرفه تر
فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مرسی عزیزم از راهنمایت مارک مولفیکس مای بیبی بارلی استفاده کردم که باز بارلی از اینا بهتر بود مولفیک ...
دقیقا مولفیکس چسبش خوب نیست مای بی بی برای پسرمن زود نم میداد
من کینگ بی بی استفاده میکنم خیلییی خوبه عالیه