2777
2789
عنوان

خودشناسی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 31 پست
از کجا شروع کردی میشه ماروهم راهنمایی کنی بگی  چطور ب این موفقیت دست یافتی ؟؟

کار خاصی نکردم من بیشتر از همع با خودم کنار میام و خودمو باور دارم بیشتر با خودم ترجیح میدم صحبت کنم ینی تو مغزم

مثلا دقیقا میدونم موقع ناراحتی چ خوبم میکنه یا ب افکارم باور دارم 

شاید بعضی وقتا این شناخت از خودم خیلی اذیتم کنع

شما چطور و از چ احاظی خودتو نمیشماسی؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار خاصی نکردم من بیشتر از همع با خودم کنار میام و خودمو باور دارم بیشتر با خودم ترجیح میدم صحبت کنم ...

میدونی چجورم ؟ من یا صفرم یا صد گاهی از همه نظر خوب و عالی و مهربون و شیک و... گاهی اصلا هیچکدوم اینارو ندارم ولی در اصل ب خودم باور دارم حس می کنم نظر و حرف مردم خیلی رو من تاثیر میزاره گاهی بشدت عصبی میشم و انگار یه آدم دیگه م .عاشق موفق شدنم وکلی پیگیر یه چیزایی میشم ولی تنبلی می کنم و از این شاخه ب اون شاخه میپرم  ولی بارها ب خودم ثابت کردم ک تو هرکاری ک از ته دل بخوام قطعا موفق میشم دلم میخواد تو هرچیز بهترین باشم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میدونی چجورم ؟ من یا صفرم یا صد گاهی از همه نظر خوب و عالی و مهربون و شیک و... گاهی اصلا هیچکدوم این ...

خب هممون گاهی اینطوریم اینطور نیست ک خودتو نشناسی فقط هدف مشخصی نداری ،ببین منم اینطورم گاهی ،گاهی خیلی شادم و گاهی ناراحت من البته مثلا دلیل دارم برای ناراحتیم مشکلم اینع اعتماد نمیکنم ب کسی و دار زجرم میده

دیدم ب همع بدع 

مشکل ما اینع هدف نداریم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اسم تستش کهن الگوی غالب هست مثلا من آفرودیت بودم و واقعا هم شبیهمه

عزیزم برا من آرتمیس و آفرودیت و هستیا و پرسفونه فعال بود حالا از کجا بفهمم کدومشم؟ از هرکدومش کمی ارث بردم ؟ 😂گیج تر شدم ک 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عزیزم برا من آرتمیس و آفرودیت و هستیا و پرسفونه فعال بود حالا از کجا بفهمم کدومشم؟ از هرکدومش کمی ار ...

اونیکه اولیه

که درصدش از همه بیشتره

اون به شما غالب شده عزیزم

خب هممون گاهی اینطوریم اینطور نیست ک خودتو نشناسی فقط هدف مشخصی نداری ،ببین منم اینطورم گاهی ،گاهی خ ...

اره واقعا بی هدفی یا شایدم دودل بودن تو انتخاب هدف باعث این چیزاس من کلی ایده و هدف دارم ولی نمیدونم کدومو باید انتحاب کنم  واسه ادامه راهم

اونیکه اولیه که درصدش از همه بیشتره اون به شما غالب شده عزیزم

اهاااا.ولی حس کردم آخری خیلی شبیهمه 

اره واقعا بی هدفی یا شایدم دودل بودن تو انتخاب هدف باعث این چیزاس من کلی ایده و هدف دارم ولی نمیدونم ...

بشین با خودت حساب کن تو کدوم راه از اون یکی جلوتری 

هدف خیلی خوبع با برنامع بودن و رو اصول بودن خو‌دش دنیاییع و ب زندگیت ی رنگ دیگ میدع

کدوم بودین؟👶

اولیش آرتمیس بود دومی هستیا بعد آفرودیت و پرسفونه حس کردم شبیه همشونم مخصوصا هستیا و آرتمیس

بشین با خودت حساب کن تو کدوم راه از اون یکی جلوتری  هدف خیلی خوبع با برنامع بودن و رو اصول بود ...

اره قبول دارم خداکنه موفق بشم هدفمو تعیین کنم و بجنگم واسه به چنگ اوردنش💪