atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 عنوان خودشناسی ؟ 163 بازدید | 31 پست شما چطور خودتون رو شناختید؟ منظورم شناخت واقعیه جوری ک از همه چی مطمئن باشید از تموم زوایای شخصیتیتون من که همش مردد هستم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1399/01/10 | 02:32 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biorrr عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 1474 زیاددرگیرش نشو ...کم کم پیش برو ..اخرش سردرگمی عجیبی بهت دست میده
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 هیچ وقت کامل موفق نشدم💚 میشه از تلاش هات بگی ؟ من حس می کنم فقط5% از وجود خودمو شناختم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
باران۷۰۵ عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2297 زیاددرگیرش نشو ...کم کم پیش برو ..اخرش سردرگمی عجیبی بهت دست میده ینی چی؟؟؟ ۹۹/۹/۹
antih عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1222 میشه از تلاش هات بگی ؟ من حس می کنم فقط5% از وجود خودمو شناختم تست های روانشناسی و کهن الگو های غالبولی خوب راستش بیشتر خودمو توی روابطم با دوست پسرام شناختم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 زیاددرگیرش نشو ...کم کم پیش برو ..اخرش سردرگمی عجیبی بهت دست میده نه میخوام به یک تصویر واضحی از خودم برسم دنبال درگیر شدن نیستم .فعلا ک مبهمم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206660 من خودمو خوب بلدم با اخلاق خودم با درون خودم با خوب و بد خودم وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 تست های روانشناسی و کهن الگو های غالب ولی خوب راستش بیشتر خودمو توی روابطم با دوست پسرام شناختم چه نوع تست هایی مثلا ؟ منم قبلا دوس پسر ک داشتم واقعا بهتر خودمو شناختم تا الان .خودمو میذاشتم جاش و خودمو تصور می کردم... عجیبه لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
biorrr عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 1474 ینی چی؟؟؟ خییلی ادم حساس میشه من خیلی ذهنم درگیر شد اصن ارامش نداشتم
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 من خودمو خوب بلدم با اخلاق خودم با درون خودم با خوب و بد خودم از کجا شروع کردی میشه ماروهم راهنمایی کنی بگی چطور ب این موفقیت دست یافتی ؟؟ لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 خییلی ادم حساس میشه من خیلی ذهنم درگیر شد اصن ارامش نداشتم چرااا اخه وقتی خودتو بشناسی که آرامش بیشتری داری از نظر خودم البته لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
antih عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1222 چه نوع تست هایی مثلا ؟ منم قبلا دوس پسر ک داشتم واقعا بهتر خودمو شناختم تا الان .خودمو میذاشتم جاش و ... اسم تستش کهن الگوی غالب هستمثلا من آفرودیت بودمو واقعا هم شبیهمه
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10819 اسم تستش کهن الگوی غالب هست مثلا من آفرودیت بودم و واقعا هم شبیهمه اهااان مرسی الان میرم سرچ میکنم لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻