2777
2789
عنوان

خودشناسی ؟

163 بازدید | 31 پست

شما چطور خودتون رو شناختید؟ منظورم شناخت واقعیه جوری ک از همه چی مطمئن باشید از تموم زوایای شخصیتیتون من که همش مردد هستم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت کامل موفق نشدم💚

میشه از تلاش هات بگی ؟ من حس می کنم فقط5% از وجود خودمو شناختم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
زیاددرگیرش نشو ...کم کم پیش برو ..اخرش سردرگمی عجیبی بهت دست میده

نه میخوام به یک تصویر واضحی از خودم برسم دنبال درگیر شدن نیستم .فعلا ک مبهمم

تست های روانشناسی و کهن الگو های غالب ولی خوب راستش بیشتر خودمو توی روابطم با دوست پسرام شناختم

چه نوع تست هایی مثلا ؟ منم قبلا دوس پسر ک داشتم واقعا بهتر خودمو شناختم تا الان .خودمو میذاشتم جاش و خودمو تصور می کردم... عجیبه

من خودمو خوب بلدم  با اخلاق خودم با درون خودم با خوب و بد خودم

از کجا شروع کردی میشه ماروهم راهنمایی کنی بگی  چطور ب این موفقیت دست یافتی ؟؟

خییلی ادم حساس میشه من خیلی ذهنم درگیر شد اصن ارامش نداشتم 

چرااا اخه وقتی خودتو بشناسی که آرامش بیشتری داری از نظر خودم البته

چه نوع تست هایی مثلا ؟ منم قبلا دوس پسر ک داشتم واقعا بهتر خودمو شناختم تا الان .خودمو میذاشتم جاش و ...

اسم تستش کهن الگوی غالب هست

مثلا من آفرودیت بودم

و واقعا هم شبیهمه

اسم تستش کهن الگوی غالب هست مثلا من آفرودیت بودم و واقعا هم شبیهمه

اهااان مرسی الان میرم سرچ میکنم