2777
2789
عنوان

بچه ها من ی تاپیک دیدم نابود شدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 62 پست
چرا الن کا کرونا اومده همه رفتن شهرستانا ویلاشون که کرونا را انتقال بدن ویلاشونو که نمیخورن سر جاشه ...

خوب بله مسافرت و از اين شهر به اون شهر رفتن اشتباهه چون انتقال بيماريه اما وقتي يكي مثل عمه من اطراف تهران با فاصله چهل دقيقه از خونش باغ دارهو يه خونه ديگه داره چه اشكالي داره بره اونيكي خونش؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که تو خونه و شهر خودمون موندیم ولی هرروز همسرم برای خرید بیرون میره چی؟

منم میرم.یخچالمون کوچیکه چاره ای ندارم.

من منظورم از این تاپیک انتقال ویروس از ی منطقه ب منطقه ی دیگه بود.

مرسی به این فرهنگ و شعور    

ممنون همون طور که خودم میترسم جون بقیه هم مهمه همون طور که گفتم کسی نیاد خودم هم نباید برم هیچ جا هم فعلا امن ترازخونه نیست من بچه هام قشنگ تو خونه خودم کنترل میشن اما رفتم یه جا دیگه نمیشه انشاالله تموم میشه بعد میشه رفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله معنای دیگه داره که سرجات بمونی.هرجایی هستی بمونی.چون بلاخره مواد غذایی تموم میشه بلاخره ی مشکلی ...

پس شما لطف کن صب هم ک بیدار میشی از جات جم نخور تا قرنطینه رو نشکنی...

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
ببین یه نمونه بگم ،ما الان تو شهر مون مثلا ار اقوام هستن ،توی شهر خونه دارن ،به فاصله ی نیم ساعت باغ ...

اما اون خانوم گفته همون اول کار رفتن...

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
پس شما لطف کن صب هم ک بیدار میشی از جات جم نخور تا قرنطینه رو نشکنی...

من تو ی تاپیک خیلی واضح معنیه سر جا موندنو گفتم.

دیگه نمیدونم چرا متوجه نشدی منظورمو. بقیه خوب متوجه شدن

من تو ی تاپیک خیلی واضح معنیه سر جا موندنو گفتم. دیگه نمیدونم چرا متوجه نشدی منظورمو. بقیه خوب متوج ...

ظاهرا تو 80 ملیون جمعیت فقط خودتو فهمیده میدونی... به شما تبریک بخودم تسلیت میگم...  

به هدایت ملت هم ادامه بده ولی توهین نکن  

ظاهرا تو 80 ملیون جمعیت فقط خودتو فهمیده میدونی... به شما تبریک بخودم تسلیت میگم...     ب ...

من توهین نکردم گفتم متوجه نشدی.بقیه منظورمو گرفتن.شما خودت لحنت خیلی بده.من ی تاپیک کلی زدم برای کسایی ک نمیدونن.نمیدونم چرا ب شما برخورد.جالب اینه استارتر اون تاپیکم نیستی

من توهین نکردم گفتم متوجه نشدی.بقیه منظورمو گرفتن.شما خودت لحنت خیلی بده.من ی تاپیک کلی زدم برای کسا ...

خوبه اونی ک امرو نهی کرده خود جناب تشریف دارن بعد ب من می گن لحنم بده..

برای بقیه حرفتم این ایموجی بهتره  

حرصم نخور جاش آب خنک بخور سکته میکنی بیمارستان جا نداره