2777
2789
عنوان

بچه ها من ی تاپیک دیدم نابود شدم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 62 پست
نمیدونم احتمال اینکه ادم چند ماه ایزوله شه از خونه خارج نشه خیلی کمه

اره خیلی دور از ذهنه

ولی خب این چیزی بود که خودشون میگفتن دیگه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا. اون خونه خودشه خوب. نوشته همون اول رفتیم و مایحتاج رو خریدیم الان حتی واسه نون خریدنم ...

بله معنای دیگه داره که سرجات بمونی.هرجایی هستی بمونی.چون بلاخره مواد غذایی تموم میشه بلاخره ی مشکلی پیش میاد ادم از خونش خارج میشه بلاخره میره شهر خودش حالا بعد یکی دو ماه

عزیزم طرف میگه به ساعت با خونم فاصله داره. ..

چه اشکالی داره حتا واسه نون خریدن بیرون نرفتن ...

از به شهر به شهر دیگه که نرفته والا منم اگه  دوتا خونه داشتم میرفتم از اطراف ساخت و ساز و سر و صدا منم پا به ماه...

ولی تو خونم موندم و دارم روانی میشم. .. شوهرم هم که سرکار میره

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
 وااا. اون خونه خودشه خوب. نوشته همون اول رفتیم و مایحتاج رو خریدیم الان حتی واسه نون خریدنم ...

ببین یه نمونه بگم ،ما الان تو شهر مون مثلا ار اقوام هستن ،توی شهر خونه دارن ،به فاصله ی نیم ساعت باغ دارن ،ولی محلی های اونجا اجاره ی ورود نمیدن که حق دارن به نظرم، بالخره باعث انتقال آلودگی میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بله معنای دیگه داره که سرجات بمونی.هرجایی هستی بمونی.چون بلاخره مواد غذایی تموم میشه بلاخره ی مشکلی ...

اسی من حرفت قبول دارم کاملا درست میگی نباید میرفت اما عنوانت که زدی نابود شدم تعجب می‌کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اشکالش اینه الودگی از یه منطقه به منطقه ی دیگه میره.بلاخره ادم میره مایحتاج بخره.بلاخره میره خونه ی ...

عزیزم حالا اگه تو خونه خودش بود برای خرید مایحتاجش میرفت بیرون اشکالی نداشت؟؟؟ بنده خدا که دور نیفتاده بره اینور اونور....رفته یه خونه ی بزرگتر با کسی هم در ارتباط نیست...اشکال کارش کجاس؟؟؟

اشکالش اینه الودگی از یه منطقه به منطقه ی دیگه میره.بلاخره ادم میره مایحتاج بخره.بلاخره میره خونه ی ...

بالاخره با فرض اينكه الوده باشه هم تو منطقه خودش هم ميره خريد مايحتاج ديگه  چه فرقي داره مثلا سوپري محله خودشو الوده نميكنه ميره سوپري محله ديگه رو الوده ميكنه بعد عمه من ماشين رو پر كردن با خودشون بردن چون باغشون تو كردان اصلا سوپر نداره اطرافش

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چون معنی قرنطینه رو نابود کردن.

خب بعد 40 روز چیز عجیبی نیست مثل این که درجریان نیستی نصف مملکت رفتن مسافرت و مهمونی دیگه نباید حرص این و بخوریم که فلانی قرنطینه راشکسته 

عزیزم حالا اگه تو خونه خودش بود برای خرید مایحتاجش میرفت بیرون اشکالی نداشت؟؟؟ بنده خدا که دور نیفتا ...

همون ديگه منطقي كه فكر كنيم اينكه نبايد بچرخيم تا زنجيره قطع بشه نه اينكه از اين خونمون بريم اونيكي خونه 

اونيكي ميره مسافرت فرق داره قضيه اش

يكي مثل عمه من فقط خونه اشو عوض كرد با كسي كه در ارتباط نبود

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خب بعد 40 روز چیز عجیبی نیست مثل این که درجریان نیستی نصف مملکت رفتن مسافرت و مهمونی دیگه نباید حرص ...

الان خدا رو شکر فکر کنم اجازه اینکارو ندارن ولی بعضیا تو شهر کوچک که فاصله کمه باز هم میرن.امار یه شهر پایینه ی دفعه میره بالا...دلیلش اینه مریضاریکاوری میشن یا قرنطینه ..باید ثابت بمونه تقریبا دیگه////ولی باز ناقل جدید وارد شهر میشه

الان خدا رو شکر فکر کنم اجازه اینکارو ندارن ولی بعضیا تو شهر کوچک که فاصله کمه باز هم میرن.امار یه ش ...

چی بگم والا نميفهمن دیگه منم جاریم رفت شهرشون بخدا منم 7 ماه اومدم غریبی غیر خونه جایی ندارم برم اما نرفتم