2777
2789
عنوان

بچه ها من ی تاپیک دیدم نابود شدم.

1412 بازدید | 62 پست

ی کاربری نوشتن من رفتم تو باغ خودمو قرنطینه کردم اشکالی داره؟

خیلیا گفتن نه چه اشکالی.

توجیحشونم این بود که من با کسی در ارتباط نیستم و مهمونی نمیرم و ی جای دیگه خودمو قرنطینه کردم

فلسفه قرنطینه اینه که اصلا هرجایی که هستی بمونی جایی نری.بلاخره شما برای خرید میری بیرون تو ی هر منطقه ای قرنطینه هستی....دو حالت داره:یا سالمی از اون منطقه الوده میشی و بعد از چند هفته میای قرنطینه خونه خودتون که ویروسو طی خرید مایحتاجت منتقل میکنی منطقه خودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا برعکسش.ناقلی میری ی منطقه ی دیگه رو الوده میکنی.

کیه که اینا رو بفهمه، همه هم‌خودشون و خانوادشون سالمن ،فقط خانواده شوهر شون کرونا دارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

فقط باید سکوت کرد همین 

تاوانشو ما پس میدیم همین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

همونی نبود که میگفت با ماشین نیومدیم نیومدیدم ویلامون با هوایی اوندیم جای نمیریم اومدیم هوا غوض کنیم من خیلی بهش توپیدم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج