سلام بچه ها لطفاً راهنماییم کنید
من یه دختر دارم ۶ ماهشه طبقه پایین مادرشوهرم اینا میشینیم دخترم تک نوه هست خیلی دوستشون دارن خانوادم شوهرم دم ب دم میان میبیرنش البته ک خودم نزارم نمیبرن ولی چون خیلی دوستشون دارن منم میگم اشکال نداره ببرن ولی خب ب شوهرم میگم زود میره میارتش..
حالا امروز مادر شوهرم اومده میگه خوصلمون سر رفته یه ماهه بیرون نرفتیم با آقا (پدر شوهرم) میریم با ماشین یه دور بزنیم بیایم که دخترمو هم میخواستن ببرن که نتونستم بگم نه نبرین
حالا من دوست ندارم دخترم اصلا ب کسی وابسته بشه دوست ندارم غیر خودم پیش کسی بمونه
بعد مادر شوهرم تو بچه داریم خیلی بهم دخالت میکنه همهچی میده بخوره از غذایی نمیگه تنده شوره یا چی مثلا من دیک بهش پستونک نمیدم این هی میگه برو پستونکشو بیار آخرش امروز گفتم عزیزه من فردا قرارع من اذیت بشم با بچم از الان نمیدم تا عادت کنه دیگ نخوره میگه خونه خودتون نده اینجا بیار بزار یدونه ....با قاشق خودش ک دهن خودش زده ب بچه غذا میده هر نیم ساعت پوشکشو عوض میکنه محکم بوسش میکنه آب دهتشو میزنه ب صورت بچم یعنی در کل خیلی عصبی میشم ولی سعی میکنم خودمو کنترل کنم بنظرتون چیکار کنم از این ب بعد چه عکس العملی نشون بدم