2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

474 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها لطفاً راهنماییم کنید 

من یه دختر دارم ۶ ماهشه طبقه پایین مادرشوهرم اینا میشینیم دخترم تک نوه هست خیلی دوستشون دارن خانوادم شوهرم دم ب دم میان میبیرنش البته ک خودم نزارم نمیبرن ولی چون خیلی دوستشون دارن منم میگم اشکال نداره ببرن ولی خب ب شوهرم میگم زود می‌ره میارتش..

حالا امروز مادر شوهرم اومده میگه خوصلمون سر رفته یه ماهه بیرون نرفتیم با آقا (پدر شوهرم) میریم با ماشین یه دور بزنیم بیایم که دخترمو هم میخواستن ببرن که نتونستم بگم نه نبرین 

حالا من دوست ندارم دخترم اصلا ب کسی وابسته بشه دوست ندارم غیر خودم پیش کسی بمونه 

بعد مادر شوهرم تو بچه داریم خیلی بهم دخالت می‌کنه همه‌چی میده بخوره از غذایی نمیگه تنده شوره یا چی مثلا من دیک بهش پستونک نمیدم این هی میگه برو پستونکشو بیار آخرش امروز گفتم عزیزه من فردا قرارع من اذیت بشم با بچم از الان نمیدم تا عادت کنه دیگ نخوره میگه خونه خودتون نده اینجا بیار بزار یدونه ....با قاشق خودش ک دهن خودش زده ب بچه غذا میده هر نیم ساعت پوشکشو عوض  می‌کنه محکم بوسش می‌کنه آب دهتشو میزنه ب صورت بچم‌ یعنی در کل خیلی عصبی میشم ولی سعی میکنم خودمو کنترل کنم بنظرتون چیکار کنم از این ب بعد چه عکس العملی نشون بدم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونم مامانشه هزار تا ارزو داره انقد سخت نگیر تجربشم از شما بیشتره اسیبی به دخترتون نمیزنه که

مامان خود بچه قاشق دهنی نمیده بهش

بعدم هرکس باید واسه بچه ی خودش مادری کنه

استارتر هم ارزو داره خب

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اونم مامانشه هزار تا ارزو داره انقد سخت نگیر تجربشم از شما بیشتره اسیبی به دخترتون نمیزنه که

والامن همبشه میگم اوناچحوری بچخ بزرگ کردن بخداکارشون بهتره ماامروزیازیارووسواسیم مامان خودم بش میگفتم اخه توچحوری برام شیرمیگزفتی اخه هرکزانداره هیچی دستش نیس چشمی میریزه گفت بیشتراب میریختم کمترشیر😣😣😣

وخدایی که بشدت کافیست

نه می‌دونم صد درصد آسیب نمیزنه بهش ولی خب میترسم دخترم بهش وابسته بشه بعد منو شوهرم یکم. مشکلات داشتیم قبلا  وقتی من میخواستم طلاق بگیرم میگف ب هیچ وجه بچرو بتو نمیدم خودشم ک کار می‌کنه نمیتونه نگه داره میده مامانش نگه داره خدارو شکر الان مشکلات حل شدن ولی میترسم اگ باز همچین چیزی بیاد سرمون دخترم پیشش نمونه

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند