2777
2789
عنوان

تاریخ سزارین

160 بازدید | 21 پست

دوستان من ۲۴فروردین تاریخ طبیعی برام زده

میخام سزارین کنم دکتر گفته ۱۵فروردین بیا

حالا خودم میگم ۱۱فروردین که میشم ۳۸هفته و دو روز برم برا سزارین عجلمم بخاطر کروناس میگم وضع بدتر نشه

بنظرتون زود نیست؟وایسم هرچی دکتر بگه بهتر نیست؟

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف دکتر تو قبول نداری باز میای از نی نی سایتیا سوال میپرسی😑😑 

نه عزیزم خواستم کشتی که تو این تاریخ سزارین کردن تجربشونو بگن

اره

چطور سزارین اختیاری قبول میکنن؟زیرمیزی دادی؟

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
نه بیمارستان خصوصی میرم

منم خصوصی بودم ولی قبول نکردن ۶ تومن هزینه شده بود برام

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من ۳۷ هفته و ۴ روز کیسه آب نشتی پیدا کرد. پسرمم هم قد و هم وزنش نرمال بود. خودم قرار بود ۴ روز بعدش ...

پسر منم ۳۷ هفته و۴ روز به دنیا اومد...کیسه آبم پاره شد یهو

قد و وزنش چقدر بود؟

من ۳۷ هفته و ۴ روز کیسه آب نشتی پیدا کرد. پسرمم هم قد و هم وزنش نرمال بود. خودم قرار بود ۴ روز بعدش ...

خداروشکر 

من دکترم برا ۳۹هفته نوشته خیلی دیر میشه

پسر منم ۳۷ هفته و۴ روز به دنیا اومد...کیسه آبم پاره شد یهو قد و وزنش چقدر بود؟

چ جالب. وزنش ۳۵۰۰. قدش ۵۳. برای شما چطور؟ پسر من نیمه شعبان بدنیا اومد. جلوترش میگفتن برو نیمه شعبان بستری شو ک شگون داشته باشه گفتم ن. اتفاقی همون شب کیسه آب پاره شد و بستری شدم

منم باید همینقدر هزینه بدم خو

میدونم هزینش که مهم نبود من درد طبیعی کشیدم دیدن نمیتونم سزارین کردم...مستقیم نرفتم برای سزارین بیمارستانا قبول نمیکردن