2777
2789
عنوان

پسرم

238 بازدید | 23 پست

سلام دوستان راستش طی یکماه اخیر پسرم پدربزرگ ومادربزرگشو ازدست دادازقبلش هم چون سرباز بود خیلی عصبی شده بود الان هم عصبی هست وهم مدام میگه دلشوره دارم زیاد ایانشانه افسردگی هست کسی تجربه داشته 

برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤

ببخشید ولی واقعا برام جالب بود ک ی مادری ک پسر بزرگ داره اینجا عضوه نمیدونستم واقعا

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه استرس دارم 

دلشوره دارم

همش فکر میکنم قراره یه اتفاق بد بیفته 

یکی بمیره

یکی تصادف کنه

تلفن که زنگ میخوره دلم میریزه 

درو که میزنن تپش قلب میگیرم 

بدتر از من که نیست

هست؟؟

من با این شرایط افسردگی ندارم 

با دوستم که روانشناسه حرف میزنم همیشه سعی میکنم فکر نکنم بهش مدام میخندم و شادم 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
من همیشه استرس دارم  دلشوره دارم همش فکر میکنم قراره یه اتفاق بد بیفته  یکی بمیره یکی ...

به نظرتون پس مشکل کجاس بشم میگم بریم دکترنمیاد

اشکال داره برم 

ن واقعا من منظوری نداشتم ولی فکر هم نمیکردم ک از این رده سنی هم عضو داشته باشیم تو سایت اتفاقا خودم هم همین دیروز فک کردم اگه نی نی سایت ۲۰ ساله دیگه با همین اعضا باشه اکثر تامیکا درباره چی هست بعد گفتم اون موقع همه میشن مادر شوهر راجع ب عروسشون تاپیک میزنن😂😂

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
به نظرتون پس مشکل کجاس بشم میگم بریم دکترنمیاد

راحتش بزارین بزارین فکر کنن با خودشون

پیله نکنین به بچه 

ن واقعا من منظوری نداشتم ولی فکر هم نمیکردم ک از این رده سنی هم عضو داشته باشیم تو سایت اتفاقا خودم ...

من خودم نی نی سایتودوست دارم وبرام اموزنده اس 

راحتش بزارین بزارین فکر کنن با خودشون پیله نکنین به بچه 

نه من کارش ندارم خودم میگم چون این مدت خیلی فشارعصبی وغم داشته طبیعیه اروم میشه 

بابت فوت مادرتون تسلیت میگم 

منم مادرم چند ماه پیش فوت شد پدرم هفته پیش

با اینکه هیچ کاری برام نکردن هیچ وقت دست نکشیدن رو سرم منو به عنوان بچشون قبول نکردن

حتی منو برا مراسم هم نگفتن☺ 

بازم دلم سوخت حالم بده

من بعد یه هفته فهمیدم فوت شدن اونم خودم زنگ زدم بهم گفتن وگرنه نمیفهمیدم

نه من کارش ندارم خودم میگم چون این مدت خیلی فشارعصبی وغم داشته طبیعیه اروم میشه 

آروم میشه 

خدا به دلش صبر میده 

همونطور که منو آروم نگهم میداره 

اول دخترم رفت بعد مادرم الانم پدرم

بابت فوت مادرتون تسلیت میگم  منم مادرم چند ماه پیش فوت شد پدرم هفته پیش با اینکه هیچ کاری برا ...

ممنونم من مادروپدرم طی یک هفته دوتاشون فوت شدن وضربه روحی بدی خوردیم پسرم هم خیلی ناراحت بود خداپدرومادرشماروهم بیامرزه انشالله

آروم میشه  خدا به دلش صبر میده  همونطور که منو آروم نگهم میداره  اول دخترم رفت بعد ...

اخی خدابهت صبر بده برامون دعا کن ایمان شما قویه

بابت فوت مادرتون تسلیت میگم  منم مادرم چند ماه پیش فوت شد پدرم هفته پیش با اینکه هیچ کاری برا ...

چرامگه مشکلی داشتید باهم پیربودن پدرومادرتون

ممنونم من مادروپدرم طی یک هفته دوتاشون فوت شدن وضربه روحی بدی خوردیم پسرم هم خیلی ناراحت بود خداپدرو ...

شما دیگه الان باید به خودتون مسلط باشین

درک میکنم میدونم چقدر سخته چقدر تلخ و رنج آوره ولی چی میشه کرد 

یه روز دخترم 

دیروز مادرم 

امروز بابام

فردا هم من 

خدا برا هیچ مادری نیاره باز میگم مامان بابام پیر بودن خدا بیامرزدشون غم دخترمو نمیتونم تحمل کنم داره خفم میکنه 

سیسمونیشو هنوز استفاده نکرد مادرشوهرم تا ۵ سالگیش لباس خرید 

من شیرمو دوشیدم ریختم تو شیشه دادم خورد 

هنوز فکر میکنم دروغه 

فکر میکنم خوابم 

دعا میکنم خدا جون منو بگیره تمام داراییمو بگیره ولی دخترمو پسش بده اون حقش این نبود اون باید زندگی میکرد من بجاش باید بخوابم تو گور 

هنوز چشماش جلو چشممه 

هرشب دارم کابوس میبنم 

صدای گریه بچم میاد تو تاریکیم ولی دستم بهش نمیرسه نمیدنش بغلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز