2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست
چرامگه مشکلی داشتید باهم پیربودن پدرومادرتون

منو از نوزادیم دادن به یه خونواده دیگه توان مالی ضعیفی داشتن از طرفی سنشون بالا بود 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
شما دیگه الان باید به خودتون مسلط باشین درک میکنم میدونم چقدر سخته چقدر تلخ و رنج آوره ولی چی میشه ...

اخی میدونم خیلی سخته ولی همش حکمت خداس که ماازش خبرنداریم انشالله بزودی دوباره بچه دارمیشی چندوقتش بودبچه

برای شادی روح پدرومادرم صلوات ❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منو از نوزادیم دادن به یه خونواده دیگه توان مالی ضعیفی داشتن از طرفی سنشون بالا بود 

طفلک خدا کمکت کنه شوهرتوخداحفظ کنه برات

اخی میدونم خیلی سخته ولی همش حکمت خداس که ماازش خبرنداریم انشالله بزودی دوباره بچه دارمیشی چندوقتش ب ...

حامله ام الان ولی هیچی برام دخترم نمیشه 

2 و ماه و نیمش بود 

تو هفته ۳۰ به دنیا اومد ۲ ماه و نیم تو دستگاه بود فوت شد

طفلک خدا کمکت کنه شوهرتوخداحفظ کنه برات

ممنون 

ولی خداروشکر میکنم که نگهم نداشتن وگرنه آیندم تباه میشد 

الان پدر و مادر خوبی دارم 

پدرشوهر مادرشوهرم خوبن 

شوهرم مرد خوبیه دوستم داره 

اگه میموندم زندگی منم میشد مثل برادرزادم

ما همسنیم ولی اون از من متنفره چون ظاهر زندگیامونو مقایسه میکنه حسرت میخوره البته من بهش حق میدم با اون شرایط خونوادگی اگه من ده تا پسر کور و کچل داشتم نمیرفتم سمت خونشون چه برسه به اینکه یه شخص معمولی باهاش ازدواج کنه

حامله ام الان ولی هیچی برام دخترم نمیشه  2 و ماه و نیمش بود  تو هفته ۳۰ به دنیا اومد ۲ م ...

الهی خیلی سخته عوضش نی نی جدید میاد  روحیه ات عوض میشه دخترم اون دنیا پیش حضرت فاطمه زهراس تا بعداز۱۲۰سال بری پیشش اونجا شفاعتت رومیکنه انشالله

ممنون  ولی خداروشکر میکنم که نگهم نداشتن وگرنه آیندم تباه میشد  الان پدر و مادر خوبی دار ...

پس خداروشکر خداارحم الراحمینه کمک میکنه

الهی خیلی سخته عوضش نی نی جدید میاد  روحیه ات عوض میشه دخترم اون دنیا پیش حضرت فاطمه زهراس تا ب ...

اسمشم زهرا بود ولی حضرت زهرا هدیشو پس گرفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز