2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون...؟

416 بازدید | 20 پست

اگه نامزدتون ۴ساعت تمام بره فوتبال و ب شما خبر نده و شما هی بزنگید بش ..چیکار میکنین...الان نامردم بعد ۴ساعت بم زنگ زده ناراحتم از دستش بعد اون بدش اومد و قطع کرد

کلااا بدش میاد من ناراحت باشم چ مقصر باشه چ نباشه..اما اخه مگ میشه دختر ناز نکنه

خدایا شکرت.

محلش نده😑🎈

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدم توو کرونا بره فوتبال ب شعورش شک میکنم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مردی که گوشیش جواب نده واسه راحت بودنش با دوستاشه و ادم سالمی نیست... فوتبال نهایتا دوساعت درگیری داره که نشه گوشی جواب داد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

داریم برمیگردیم به دوران برده داریا  

یکم به حریم شخصی هم احترام بزارید باوووو

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

ناز نکن اینجور مواقع که ناراحتی جدی باش باهاش؛ از کاری حرفی خوشت نمیاد رک بهش بگو میخواد ناراحت بشه میخواد نشه دوران نامزدی واسه شناخته دیگه که بفهمین کدوم اخلاق و رفتارتون بهم میخوره کدوم نمیخوره که پس فردا ازدواج کردی به مشکل نخوری

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒