2777
2789
عنوان

دعوا سر خیانت گذشته

604 بازدید | 61 پست

شوهرم سه سال پیش خیانت کرده بود فهمیدم دیگه تکرار نکرد ولی من هرسری بخاطر اینکه خیالم راحت بشه ازش میپرسیدم، این سری بهش زنگ زدم در حال مکالمه بود، ازش پرسیدم گفت دوستمه ولی من شک کردم رفتم نگاه کردم چیزی ندیدم، نگو همه ی تماسهایی که میگیره یکجا جمع میشه، مثل گوشی من دونه دونه ثبت نمیشه، حالا از اونموقع عصبانی شده تو منو کنترل میکنی، رمز گوشیشو عوض کرد گفت دیگه خیالت راحت باشه از این به بعد خیانت میکنم، الان ده روز هست دعوا داریم، گفتم باشه دیگه ازت نمیپرسم گفت دیگه مهم نیست بپرسی یانه، چون من میکنم از این به بعد... چندروزبعد آشتی کردیم رمزشوگفت بازم به دلایلی دعواکردیم و قهرکردیم تا دوروز پیش رمزش همون بود الان رفت بیرون گوشیشو گذاشت خونه نگاه کردم دیدم گذاشته حالت پرواز رمزشم عوض کرده 😔دخترم همش میگه مامان چرا بابا رمز گذاشته نمیذاره بازی کنم با گوشیش... بنظرتون مشکوکه یا حرصم میده؟

اسمم مطلق نیست... کاش میتونستم عوضش کنم! اسمم مژده هست🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید میخواد حرصت بده پیامت یه نگاه هم که کردم معلومه چیزی هست شایدم ولی تو بدتر نکن دعوا نکن به خوبی ...

من دعوانمیکنم خودش از اون روز قیافه گرفته

مردا همینن هر چی زیاد سمتشان بری پرو تر میشن ولش کن

میترسم به خانوادش بگم دیوونه بشه نقطه ضعفم بچه هامه

خیانتش جنسی بود یا در حد چت معمولی ؟

خیلی سخته خیانت هیچ وقت نمیتونی بهش اعتماد کنی فقط خودتو بزن به بیخیالی مواظب خودت و دخترت باش به فکر آینده خودت باش فقط

لایک نکنید 🙏

فقط دوستانه بهت بگم این قهر آشتی ها باعث میشه شیشه زندگی تون سرد گرم بشه و یک روز میشکنه...

یا ببخش و از تو شروع کن یا اگه خط قرمزت بود تموم کن

این نشخوار فکری که داری جز با تراپیست و تمرین خود حل نمیشه یادت باشه با زور کاری درست نمیشه یک پرنده بیاری داخل قفس فکر پرواز تو ذهنش در قفس باز بشه فرار میکنه

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خیانتش جنسی بود یا در حد چت معمولی ؟خیلی سخته خیانت هیچ وقت نمیتونی بهش اعتماد کنی فقط خودتو بزن به ...

چت و تماس به گفته ی خودش یه بار هم دیده البته با ماشین رد شده از پیشش

میترسم به خانوادش بگم دیوونه بشه نقطه ضعفم بچه هامه

بنظرم خوب شو باش گرم بگیر چرب زبونی و خوبی خیانت تو این جامعه انگار عادی شده😭💔💋ولی ببین کاری نکن دعوا شه مردا منتظر دعوا و قهر ناز کشیدن که نیازشون بکشی

خدایا شکرت

فقط دوستانه بهت بگم این قهر آشتی ها باعث میشه شیشه زندگی تون سرد گرم بشه و یک روز میشکنه...یا ببخش و ...

من الان کاریش ندارم خودش قیافه گرفته