2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم الان حامله بودم چهل هفتگی بودم بدنیا میومد کسی نمیومد خونم خیلی بدم میاد میان میشینن پیش مادر بچه پانمیشن برن

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

عزیزم خدا کمکت کنه .منم سی و نه هفتم داره تموم میشه برم چهل هفته. دکترم اصلا نگفت چی بخورم چی بخورم. فردا گفت بیا بیمارستان معاینه ات کنم. آخه تو این وضع چجوری برم بیمارستان واسه ی معاینه؟! شما دیگه چ کارایی کردین؟

کاش منم الان حامله بودم چهل هفتگی بودم بدنیا میومد کسی نمیومد خونم خیلی بدم میاد میان میشینن پیش ماد ...

عزیزم هیچوقت چنین حرفی نزن. منم همین بودم . اما الان ب غلط کردن افتادم. کسی نتونست از شهرستان بیاد پیشم. حتی خانواده ام . بچه اولم عست و هیچ تجربه ای ندارم .دارم دیوونه میشم از فکر و خیال 

کاش منم الان حامله بودم چهل هفتگی بودم بدنیا میومد کسی نمیومد خونم خیلی بدم میاد میان میشینن پیش ماد ...

در عوضش کلی استرس رفتن ب بیمارستان وکرونا دارم 

همش میترسم کرونا بگیرم😕

کاش این کرونا نبود من دلم میخواد مادرشوهرم بیادپیشم

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)