2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگ ناچار باید بری با رعایت تمام نکات بهداشتی  اوندی هم فورا برو حموم انشالله چیزی نباشه  ...

آره. راستی شما وسایل بچه رو جمع مردین؟ کلا چ وسایلی باید بردارم. برا خودمو نینیم. نمیخوام کیفشو ببرم.چون المی ویروسی میشه مجبور میشم بشورنش از قیافه میوفته.. میخوام وسیله هاشو پلاستیک پلاستیک جداکنم همه  بریزم اونم بذارم داخل ساک پارچه ای. بده ب نظرت؟میخوام تا اونجایی که امکان داره چیز اضافه نبرم.فلاسک اینا هم نیازه تو این شرایط؟

ن اصلا خیلی هم خوبه ،

دو دست لباس برا نی نی دستکش جوراب کلاه پوشاک یه بسته پتو ی پارچه بردم برا زیربچه پهن کنم قنداق دستمال مرطوب وازلین بچه پستونک 

برا خودم لباس زیر لوازم آرایش پوشاک خودشون لباس بیمارستان دودست میدن دیگ دوست ندارم زیادچیز باخودم ببرم چای هم ی روز نخورم چیزیم نمیشه😅 صبح میارن البته آب معدنی لیوان یکبارمصرف خرما خیلی خوبه 

چندتاآب میوه وخوراکی

چیزای بزرگ مثل پوشاک پتو وقنداق گذاشتم تویه پلاستیک بزرگ وبقیه چیزا توساک ک بعداز اومدن ازبیمارستان ان شالله میندازم تولباسشویی

راستی دوتا ماسک وچندتا دستکش یکبارمصرف  وژل ضدعفونی کننده گذاشتم توساک 

😍

عجله نداشته باش چیزی هم سر خود نخور.من چهل و دوهفته زایمان کردم هنوز وقت داری

42 هفته اونوقت نینی چندکیلوبدنیا اومد😘؟؟؟؟ نینی من الان 3کیلودویست گرمه بمونه ب 4کیلومیرسه اون موقعه جرمیخورم😅😅😅😅 براهمین میگم زود زایمان کنم تاهنوز وزنش زیاد نشده😅😊