عزیزم هیچوقت چنین حرفی نزن. منم همین بودم . اما الان ب غلط کردن افتادم. کسی نتونست از شهرستان بیاد پ ...
منظورم مهمون بود نه کسی که کمکم کنه وگرنه زنداداشم مادرم خواهرشوهرم خواهرم مادرشوهرم هممون همسایه ایم
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
در عوضش کلی استرس رفتن ب بیمارستان وکرونا دارم همش میترسم کرونا بگیرم😕
نه بابا خدانکنه اگه پول داری برو شخصی که بیمار کرونایی نباشه
بعدشم بخش کرونایی ها جداست
بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
کاش این کرونا نبود من دلم میخواد مادرشوهرم بیادپیشم
بیخیال بابا مادرشوهرم داره شام میاد خونم کلی دارم حرص میخورم که چرا ملاحظه نمیکنه من نرفتم که نیاد اما اون رفته همه جارو گشته سرمام خورده
سلام ببخشید یک سوال داشتم من یه گوشی پزشکی داخل خونه دارم می خوام با این گوشی پزشکی به صدای ریه هام گوش بدم کسی روش کارشو بلده به چه صورته ممنون می شم راهنمایی کنید