2777
2789
عزیزم هیچوقت چنین حرفی نزن. منم همین بودم . اما الان ب غلط کردن افتادم. کسی نتونست از شهرستان بیاد پ ...

منظورم مهمون بود نه کسی که کمکم کنه وگرنه زنداداشم مادرم خواهرشوهرم خواهرم مادرشوهرم هممون همسایه ایم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
در عوضش کلی استرس رفتن ب بیمارستان وکرونا دارم  همش میترسم کرونا بگیرم😕

نه بابا خدانکنه اگه پول داری برو شخصی که بیمار کرونایی نباشه 

بعدشم بخش کرونایی ها جداست 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش این کرونا نبود من دلم میخواد مادرشوهرم بیادپیشم

بیخیال بابا مادرشوهرم داره شام میاد خونم کلی دارم حرص میخورم که چرا ملاحظه نمیکنه من نرفتم که نیاد اما اون رفته همه جارو گشته سرمام خورده 

عزیزم خدا کمکت کنه .منم سی و نه هفتم داره تموم میشه برم چهل هفته. دکترم اصلا نگفت چی بخورم چی بخورم. ...

عزیزم ، منم 28 معاینه شدم روز بعدش حتی لکه بینی داشتم ولی قطع شد برومطب برا معاینه 

من ازاین میترسم ک آخرش مجبوربشم ک با آمپول فشار بزام

آخه بچه اولم 41هفته گی ک نوارقلب گرفتن گفتن ک قلبش تند میزنع بایدبستری بشی وآخرش باآمپول بعد8ساعت درد زایدم 😣

عزیزم هیچوقت چنین حرفی نزن. منم همین بودم . اما الان ب غلط کردن افتادم. کسی نتونست از شهرستان بیاد پ ...

خدا کمکت کنه واقعا بچه اول خیلی سخته 

خیلی مطالعه کن بزارشوهرت هم کمکت کنه

این هفته های اخر خیلی سخته... مخصوصا اگه تنها باشی.شوهرت نباشه بشدت دلم میخواد سرزایمان بمیرم 😑

خدانکنه عزیزم این چه حرفیه مگ همسرتون کجان؟؟

من خواهر 15سالم پیشمه حداقل زایمان کردم ی لیوان آب بده دستم ازمدتی پیش اومده پیشم وتوخونه قرنطینه ایم 

عزیزم ، منم 28 معاینه شدم روز بعدش حتی لکه بینی داشتم ولی قطع شد برومطب برا معاینه  من ازاین م ...

دکترم گفت بیا بیمارستان. حتی شمارشو ندارم.ننیدونم چیکار کنم.اخه هیچ درد ی ندارم. فقط بخاطر ی معاینه زورم میاد برم.

دکترم گفت بیا بیمارستان. حتی شمارشو ندارم.ننیدونم چیکار کنم.اخه هیچ درد ی ندارم. فقط بخاطر ی معاینه ...

دیگ ناچار باید بری با رعایت تمام نکات بهداشتی 

اوندی هم فورا برو حموم انشالله چیزی نباشه 

وزود دردت بگیره😊

دکترم گفت بیا بیمارستان. حتی شمارشو ندارم.ننیدونم چیکار کنم.اخه هیچ درد ی ندارم. فقط بخاطر ی معاینه ...

دیگ ناچار باید بری با رعایت تمام نکات بهداشتی 

اوندی هم فورا برو حموم انشالله چیزی نباشه 

وزود دردت بگیره😊