#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من درسم خیلی خوب بود مدرسه تیزهوشان بودم راهنمایی اخراجم کردن دبیرستانو تیزهوشان دوباره امتحان دادم قبول شدم همونا کمکم میکردم
مشکلیم پیش امد نتونستم بخونم افسردگی داشتم کنکور دادم و انتخاب رشتمم همکار مامانم کرد و رفتم تو این رشته که قبول ظدم زیاد نخوندم برای کنکور کارم گریه و گوشه مشینی بود مدرسه منو جلو میبرد تا ترم هفت هشت من افسردگی داشتنم ادامه داشت کم کم خوب شدم که ازدواج کردم
امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
روزی چند ساعت ینی. واقعیتش تو این چند میشه گفت چیزی نخوندم ولی برتامه ریختم روزی ده ساعت و نیم تو ای ...
من درسی نمیخوندم پایم قوی بود ولی معدلم همیسه بالا بود حال روحی خوبی نداستم حوصله خوندنم نداشتم سرکلاس گوش میدادم کع گیر ندن و اخراجم نکنن از مدرسه ولی شاگرد دوم میشدم همیشه با اینکه نمیخوندم
امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحهای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤