2777
2789
هر یک از سوره ها و آیات و حروف قرآن کریم نیز دارای فرشتگانی می‌باشد که بر آن «موکّل» هستند. مثلاً سو ...

سوره ای هست که با خوندش بشه حقی ک از ادم ضایع شده رو گرفت..ینی طوری ک کسی ک بدی کرده تاوان بده 

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوره ای هست که با خوندش بشه حقی ک از ادم ضایع شده رو گرفت..ینی طوری ک کسی ک بدی کرده تاوان بده 

منظورتون اینه کسی بهتون نیرنگ زده؟

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
منظورتون اینه کسی بهتون نیرنگ زده؟

نه بدی کرده یجوری ک اصلا نمیتونم ببخشم اصلا نمیتونمم از فکرش دربیام ..سپردم بخدا اما انگار ن انگار..

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
نه بدی کرده یجوری ک اصلا نمیتونم ببخشم اصلا نمیتونمم از فکرش دربیام ..سپردم بخدا اما انگار ن انگار..

صبر کن.

شاید 20 سال دیگه خداوند تلافی میکنه.

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ
بطور خلاصه ناکامی در تحصیل، ازدواج، شغل، ورزش، عبادت

ببخشید الان چیکار کردید که موفق شدید و بهتون برگشتن

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
این تاپیک رو بخونید انشاله کفایت میکنه: https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=38968 ...

من دنبال یه شاه کلیدم.حتما باید باشه یه چیزی .این کمک میکنه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
مشکلتون رو بگید فردا انشاله میام میخونم و جواب میدم

همه چی

این تاپیکتون راجع به دعانویسی و طلسم که من اصن سمتش نمیرم

دوستم یعنی من یکی از سوره ها رو بنویسم اونوقت این سوره موکل براش میاد؟یا چی؟ لطفا توضیح بدین

وقتی یکی از سوره ها یا حتی یک قسمتشون بنویسید و جدا کنید

بنا بر خاصیت اون سوره موکل براش میاد و خود اون سوره جذبش میکنه

دقیقا مثل کار دعا نویس ها

همه چی این تاپیکتون راجع به دعانویسی و طلسم که من اصن سمتش نمیرم

با انجام اعمالی که تو اون تاپیک هست انشاله مشکلتون حل میشه ولی اگه فکر میکنید طلسمتون کردن نماز حضرت زهرا رو بخونید تو نت سرچ کنید

«کاربر آقا هستم» 
هر یک از سوره ها و آیات و حروف قرآن کریم نیز دارای فرشتگانی می‌باشد که بر آن «موکّل» هستند. مثلاً سو ...

وای خیلی ممنون من هم نماز خون هستم هم قرآن میخونم ولی اصلا نمیدونستم تازه فهمیدم اتفاقا هم چندوقته که داشتم قرآن میخوندم الانم جز ۵ قرآن هستم روزی یکی دوصفحه میخونم 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗