2777
2789
عنوان

🏁ورود همگان آزاد است🏁

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 52 پست
سلام‌الهام.‌اون پستی ک برام گذاشتی‌رو ندیدم

گفته بودم به سلام

یادم نمیاد

یه همچین چیزی بود

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما ي سوال من هر روز ب مدت نيم ساعت حلقه ميزنم فقط رو شکم تاثير داره يا کل بدن از اون ورم پروتئن م ...

قطعا رو کل بدن یه تاثیرات ریزی داره ولی عمدش مال شکمته

راستی رفقا سوال ورزشی داشتین میتونم جواب بدم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
هیچی ب فهیم حق میدادم ازدواج کنه منم دست بچه هامو میگرفتم می رفتم ی گوشه زندگیمو میکردم😐

ولی من باشم واقعا نمیتونم تحمل کنم🤣

میزبان نیستم. ولی بفرما 😁😁

منم میخوام آقا

تک خورا🤣

قطعا رو کل بدن یه تاثیرات ریزی داره ولی عمدش مال شکمته راستی رفقا سوال ورزشی داشتین میتونم جواب ...

يني حلقه اي ک ميزنم باعث ميشه نزار غذاهاي ک ميخورم جذب شه 

من ميخوام وزنمو ببرم بالا ولي حلقه ميزنم ک کمرم باريک شه ي وقت تاثير رو وزنم نداشته باشه

نه اسم نه خاصم ی کورد باکلاسم💜
من یه عکس دیدم فهیمه رحمت سرسفره عقد بودن🤷🏼‍♀️

دلم واسه بهبود سوخت😑🤦🏼‍♀️

قطعا رو کل بدن یه تاثیرات ریزی داره ولی عمدش مال شکمته راستی رفقا سوال ورزشی داشتین میتونم جواب ...

سلام

برای کوچک کردن پایین تنه چیکار میشه کرد

نترس و غمگین مباش ، ما تو را نجات میدهیم (عنکبوت۳۲)