عزیزم نگران نباش با ندول های زیر یک سانت کاری ندارن اگه بالای یک سانت باشه نمونه گیری میکنن که اونم انشالا چیزی نیست. منم جراحی کردم خدا رو شکر چیزی نبود. منم این حس با ندول تیروئیدم اومد اما با اینکه جراحی کردم بازم اون حسو دارم فکر کنم از استرس باشه البته امیدوارم☹️
عزيزم ندول شما بزرگ بود كه جراحي كرديد يا اذيتتون ميكرد
واسه من یک سانت بود نمونه سوزنی دادم دوبار اما مشخص نکرد که خوش خیم هست یا نه برای همین مجبور شدم جراحی کنم که روی خود تیروئیدم آزمایش کنن که خداروشکر. خوشخیم بود.
براي من يكيش ٦ سانته يكيش ١٤ ولي دكتر گفت پيگيري كن فعلن نياز ب نمونه برداري نداري.. براي شما يك سان ...
عزیزم مطمعمی که 6 سانت هست؟؟؟ 6 میلی نیست؟؟ اگه واقعا به این اندازه باشه دکترتو عوض کن. نه من اصلا اذیتم نمیکرد دکترم گفت بالای یک سانت باید نمونه بدن منم نمونه دادم اما جوابش نا مشخص بود. آره عزیزم کامل تیروئیدمو برداشتم
عزیزم مطمعمی که 6 سانت هست؟؟؟ 6 میلی نیست؟؟ اگه واقعا به این اندازه باشه دکترتو عوض کن. نه من اصلا ا ...
عه ببخشيد ٦ ميل و ١٣ سانت.. تا جاييكه من اطلاع دارم وقتي اذيت نكنه عمل نميكنن بعدشم اگه كار ب عمل بكشه زير عمل يه تيكه از ندول رو ميدن ازمايش همون لحظه سريع ب دكتر تلفني جواب ميدن اگه خوش خيم باشه نياز نيست كل غده تيروئيد رو بردارن چرا اون شخص بايد تا اخر عمرش قرص بخوره و غده تيروييدش رو بردارن وقتي خوشخيمه ... در صورتيه اينكارو ميكنن ك خيلي بزرگ شده باشه و شخص رو اذيت ميكنه و يا اينكه بدخيم باشه