2777
2789
عنوان

توده در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8672 بازدید | 54 پست
من ندول خوش خیم تیروئید داشتم علائم دوستتون چی بود من انگار یه چیزی چسبیده سمت راست گلوم 

ببخشید عزیزم میشه بگید احساس می‌کنید یه چیزی سمت راست بالای گلوتون چسبیده یا پایین گلوتون؟ آخه من همش احساس میکنم  سمت راست بالای گلوم چیزی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم عصبیه.۵؛۶ماهه.دپرس شدم.تو ام شبا نمی تونی بخوابی و همش فکر می کنی غذا نمی تونی بخوری چون گیر ...

من اگر بهش فکر کنم همون لحظه یه تکه غذا تو گلوم گیر میکنه ولی اگه بیخیالش باشم خوبه. من احساس فشار میکنم تو گلوم وقتی سرمو میچرخونم سمت چپ🥺🥺اب دهنمم ک قورت میدم انگار یه تو ده هست. گاهی وقتا تو حالت عادی هم احساس فشار دارم. منم مطمعنم از استرس و اعصابه اما میترسم چیز بدی باشه 🥺

من اگر بهش فکر کنم همون لحظه یه تکه غذا تو گلوم گیر میکنه ولی اگه بیخیالش باشم خوبه. من احساس فشار م ...

سلام زی زی.واسه من خوب شد.واسه من واسه سینوزیت الرژیت بود.قرص سیتریزین خوردم و اسپری فلوسینوز و با سرم دماغم رو شستشو دادم.خوب شده .قرص معده هم می خوردم همراهش.اون خلطه چسبیده.ولی یه مشکلی دارم وسواس پیدا کردم رو قورت دادن آب دهن هی چک می کنم با این که خوب شده.🥺بعد می ترسم .راهی می دونی که از این وسواس خلاص شم.الان خواب بودم از های پریدم فک کردم آب دهنم گیر کرده ولی نکرده فقط فکرشه

من اگر بهش فکر کنم همون لحظه یه تکه غذا تو گلوم گیر میکنه ولی اگه بیخیالش باشم خوبه. من احساس فشار م ...

راستی دمنوش بابونه و عسل هم خیلی خوردم خلط رو میشوره می بره .خلط رو شسته بود تو سینم مونده بود دو شب پیش که خدارو شکر رفت پایین کلا خارج شد.تو هم خوب میشی باژد مادام بخوری.سینوزیت آلرژیک نداری؟

سلام زی زی.واسه من خوب شد.واسه من واسه سینوزیت الرژیت بود.قرص سیتریزین خوردم و اسپری فلوسینوز و با س ...

خدارو شکر که خوب شدی. اگر وسواس فکری گرفتی حتما برو دکتر. وایه من حدود ۱۰ ماهه که اینجوریه😕😕😕

راستی دمنوش بابونه و عسل هم خیلی خوردم خلط رو میشوره می بره .خلط رو شسته بود تو سینم مونده بود دو شب ...

سینوزیت که دارم اما فکر نمیکنم بخاطر اون باشه فکر کنم واسه من بخاطر استرسه یعنی خلط و این چیزا نیست واسه من

سینوزیت که دارم اما فکر نمیکنم بخاطر اون باشه فکر کنم واسه من بخاطر استرسه یعنی خلط و این چیزا نیست ...

از کجا مطمئنی منم فکر می کردم استرسه خب .استرس یه حس گرفتگی کلیه نه اینکه یه ور بگیره

از کجا مطمئنی منم فکر می کردم استرسه خب .استرس یه حس گرفتگی کلیه نه اینکه یه ور بگیره

عاخه من از وقتی تیروئیدم مشکل پیدا کرد اینم باهاش اومد فکر میکردم مشکل از تیروئیدمه اما این یه چیز جدا بود میترسم دکتر هم برم

عزیزم شما گلوتون خوب شد؟؟؟ من هنوز خوب نشده

منم ندول تيروييد سمت راست و چپ دارم همش حس ميكنم سمت راست گلوم قسمت پايينش ( زير زبونم) چيزي چسبيده... خيلي نگرانم غذا ميخورم اذيت نميشم فقط موقع قورت دادن اب دهن حسش ميكنم