2777
2789
عنوان

توده در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8672 بازدید | 54 پست
منم ندول تيروييد سمت راست و چپ دارم همش حس ميكنم سمت راست گلوم قسمت پايينش ( زير زبونم) چيزي چسبيده. ...

منم قسمت بالا سمت راست گلوم هست. من فقط گاهی چیزای کوچیک گیر میکنه انگار که اون سمت گلو بی حسه ولی احساس توده هم دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جديدا متوجه شدم ندول دارم دكتر گفت پيگيري كن نميدونم دليلش همين ندول كه حس ميكنم يچيزي ته گلوم گي ...

عزیزم نگران نباش با ندول های زیر یک سانت کاری ندارن اگه بالای یک سانت باشه نمونه گیری میکنن که اونم انشالا چیزی نیست. منم جراحی کردم خدا رو شکر چیزی نبود. منم این حس با ندول تیروئیدم اومد اما با اینکه جراحی کردم بازم اون حسو دارم فکر کنم از استرس باشه البته امیدوارم☹️

عزیزم نگران نباش با ندول های زیر یک سانت کاری ندارن اگه بالای یک سانت باشه نمونه گیری میکنن که اونم ...

سلام عزیزم بهتری؟ میشه خصوصی پیام بدی اخه من هم جراحی تیرویید کردم من بلد نیستم درخواست بدم

خدایا شکرت به خاطر همه چیز
عزيزم ندول شما بزرگ بود كه جراحي كرديد يا اذيتتون ميكرد

واسه من یک سانت بود نمونه سوزنی دادم دوبار اما مشخص نکرد که خوش خیم هست یا نه برای همین مجبور شدم جراحی کنم که روی خود تیروئیدم آزمایش کنن که خداروشکر. خوش‌خیم بود. 

واسه من یک سانت بود نمونه سوزنی دادم دوبار اما مشخص نکرد که خوش خیم هست یا نه برای همین مجبور شدم جر ...

براي من يكيش ٦ سانته يكيش ١٤ ولي دكتر گفت پيگيري كن فعلن نياز ب نمونه برداري نداري.. براي شما يك سانت بود مگه اذييتون ميكرد كه جراحي كرديد... الان شما كلا غده تيروئيدتون رو برداشتيد

براي من يكيش ٦ سانته يكيش ١٤ ولي دكتر گفت پيگيري كن فعلن نياز ب نمونه برداري نداري.. براي شما يك سان ...

عزیزم مطمعمی که 6 سانت هست؟؟؟ 6 میلی نیست؟؟ اگه واقعا به این اندازه باشه دکترتو عوض کن. نه من اصلا اذیتم نمیکرد دکترم گفت بالای یک سانت باید نمونه بدن منم نمونه دادم اما جوابش نا مشخص بود. آره عزیزم کامل تیروئیدمو برداشتم

براي من يكيش ٦ سانته يكيش ١٤ ولي دكتر گفت پيگيري كن فعلن نياز ب نمونه برداري نداري.. براي شما يك سان ...

اگه نیاز به نمونه نیست پس منظورش از اینکه پیگیری کن چی بوده

عزیزم مطمعمی که 6 سانت هست؟؟؟ 6 میلی نیست؟؟ اگه واقعا به این اندازه باشه دکترتو عوض کن. نه من اصلا ا ...

عه ببخشيد ٦ ميل و ١٣ سانت.. تا جاييكه من اطلاع دارم وقتي اذيت نكنه عمل نميكنن بعدشم اگه كار ب عمل بكشه زير عمل يه تيكه از ندول رو ميدن ازمايش همون لحظه سريع ب دكتر تلفني جواب ميدن اگه خوش خيم باشه نياز نيست كل غده تيروئيد رو بردارن چرا اون شخص بايد تا اخر عمرش قرص بخوره و غده تيروييدش رو بردارن وقتي خوشخيمه ... در صورتيه اينكارو ميكنن ك خيلي بزرگ شده باشه و شخص رو اذيت ميكنه و يا اينكه بدخيم باشه