فک کنم عصبیه.۵؛۶ماهه.دپرس شدم.تو ام شبا نمی تونی بخوابی و همش فکر می کنی غذا نمی تونی بخوری چون گیر ...
من اگر بهش فکر کنم همون لحظه یه تکه غذا تو گلوم گیر میکنه ولی اگه بیخیالش باشم خوبه. من احساس فشار میکنم تو گلوم وقتی سرمو میچرخونم سمت چپ🥺🥺اب دهنمم ک قورت میدم انگار یه تو ده هست. گاهی وقتا تو حالت عادی هم احساس فشار دارم. منم مطمعنم از استرس و اعصابه اما میترسم چیز بدی باشه 🥺
من اگر بهش فکر کنم همون لحظه یه تکه غذا تو گلوم گیر میکنه ولی اگه بیخیالش باشم خوبه. من احساس فشار م ...
سلام زی زی.واسه من خوب شد.واسه من واسه سینوزیت الرژیت بود.قرص سیتریزین خوردم و اسپری فلوسینوز و با سرم دماغم رو شستشو دادم.خوب شده .قرص معده هم می خوردم همراهش.اون خلطه چسبیده.ولی یه مشکلی دارم وسواس پیدا کردم رو قورت دادن آب دهن هی چک می کنم با این که خوب شده.🥺بعد می ترسم .راهی می دونی که از این وسواس خلاص شم.الان خواب بودم از های پریدم فک کردم آب دهنم گیر کرده ولی نکرده فقط فکرشه
من اگر بهش فکر کنم همون لحظه یه تکه غذا تو گلوم گیر میکنه ولی اگه بیخیالش باشم خوبه. من احساس فشار م ...
راستی دمنوش بابونه و عسل هم خیلی خوردم خلط رو میشوره می بره .خلط رو شسته بود تو سینم مونده بود دو شب پیش که خدارو شکر رفت پایین کلا خارج شد.تو هم خوب میشی باژد مادام بخوری.سینوزیت آلرژیک نداری؟
منم ندول تيروييد سمت راست و چپ دارم همش حس ميكنم سمت راست گلوم قسمت پايينش ( زير زبونم) چيزي چسبيده... خيلي نگرانم غذا ميخورم اذيت نميشم فقط موقع قورت دادن اب دهن حسش ميكنم