2777
2789
عنوان

آبجیم..دکتر اطفال اینحا نیست؟

113 بازدید | 24 پست

دوستان آبجیم سه سالشه الان نزدیک ی ماه میشه ک هی تب میکنه و با شربت و شیاف خوب میشه دوباره هفته بعدش تب میکنه..هفته پیش تب کرد خوب شد الان باز مامانم زنگ زده میگه تب کرده..کسی تا حالا این اتفاق براش افتاده؟(دور از جون)..نمیدونید از چیه..خیلی نگرانم دقیق از وقتی ک کرونا اومده اینجوری شده😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخواست دادم قبول کنید

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
تو این وضعیت چطوری اخه؟؟مامانم خودش هزارتا درد داره بره بیرون دیگ دور از جونش سالم بر نمیگرده خونه.. ...

چاره ای نیس.خدای نکرده از تب بالا اتفاقی واسه خواهرتون بیفته چی،اونوقت عذاب وجدان نمیذاره راحت بخوابی وهی میگی کاش میبردمش دکتر و کوتاهی نمیکردم

💙دلیل خوشبختی من دخترمو پسرم
تو این وضعیت چطوری اخه؟؟مامانم خودش هزارتا درد داره بره بیرون دیگ دور از جونش سالم بر نمیگرده خونه.. ...

خدا مادرتون رو براتون نگه داره ولی چاره ای نیست علت تب مکرر باید مشخص بشه شاید عفونت ادراری داره،شاید عفونت تنفسی داره ،شاید عفونت گوارشی داره و...... این ها همش باید توسط پزشک چک بشه تب مکرر شوخی بردار نیست 

خدا مادرتون رو براتون نگه داره ولی چاره ای نیست علت تب مکرر باید مشخص بشه شاید عفونت ادراری داره،شای ...

وای خدایا خداکنه جیزیش نباشه..بیرون هم ک نمیرن بگم سرما خورده..😭😭

نه به اوناکه الکی میرن بیرون ومسافرت نه به شماکه طفل معصوم مریص نگه داشتیدازترس بیماری مادرتون نمیتو ...

بچه کوچیک دارم بخدا..شوهرم نمیزاره یک ماهه بیرون نرفتم بعد چجوری ببرمش دکتر؟نمیزاره ک