2777
2789
عنوان

آبجیم..دکتر اطفال اینحا نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه کوچیک دارم بخدا..شوهرم نمیزاره یک ماهه بیرون نرفتم بعد چجوری ببرمش دکتر؟نمیزاره ک 

یعنی چی نمیذاره بچه ازدست بره که اون نمیذاره بهش بگوفرداروزخواهرم طوریش بشه توخودت میبخشی حالااگرخانواده خودشون باشن خودشون به اب واتیش میزنن

تو این وضعیت چطوری اخه؟؟مامانم خودش هزارتا درد داره بره بیرون دیگ دور از جونش سالم بر نمیگرده خونه.. ...

شما بچه تو بسپار به همسرت یا مامانت.بچه را ماسک بزنید ببرید دکتر. باید خیلی زودتر میبردینش عزیزم. خیلی اوضاع بدیه ولی این اورژانسیه. یه مطب خلوت ببرید

یعنی چی نمیذاره بچه ازدست بره که اون نمیذاره بهش بگوفرداروزخواهرم طوریش بشه توخودت میبخشی حالااگرخان ...

بچمو چی کار کنم؟بچه شیر خواره رو تو این اوضاع پیش کی بزارم؟خدایی نکرده برم مریض بشم من ب درک آبجیمو بچمو کل خانوادم میگیرن ک..شوهرمم ک همش سرکاره بچمم ک پیش کسی نمیمونه ابجیمم بدون مامانش گریه میکنه..

شما بچه تو بسپار به همسرت یا مامانت.بچه را ماسک بزنید ببرید دکتر. باید خیلی زودتر میبردینش عزیزم. خی ...

پیش هیچ کدوم نمیمونه..ی ده دیقه پیش شوهرم میمونه جیغ جیغ میکنه..شوهرمم حساسه روش ..باید بگم بابام ببرتش..من اصلا نمیتونم اوضاعش جور نیست شوهرم نمیزاره..

پس بشینین ندرونیازکنین انشاله خوب میشه

باید ب بابام بگم ببره..من خودم چجوری راه بیوفتم تو خیابون تاحالا تنهایی جایی نرفتم خیرسرم ک‌..بلد نیستم..اجازه هم ندارم😔😔