2777
2789

همین الان شوهرم رفت اجاره رو داد باز بیشترش کرد امسال 350 بود کرد 450 اسم شهر رو نمیگم البته حقوق شوهرم 1 میلیون 500 هست نه عیدی هنوز بهش دادن نه پاداش  تو این شهر غریبم وگرنه حتما میرفنم بیرون کار کنم یه بچه کوچیکم راریم امروز رفتم بهداشت گفت انگاری چیزی به بچت نمیدی که 2 ماه شده فقط صد گرم اضاف کرده گفت باید چیز مقدی بخری بهش بدی چیکار کنم نمیتونیم 1 میلیون فقط داریم قسط میدیم بچه ها چیکار کنم چند بار خواستم برم از بچه ای مراقبت کنم گفتن نباید بچه بیاری با خودت  خواستم بیرون کار کنم گفتن 400 میدیم بچه رو بسپر به مهد کودک که فقط 350 میگیره بچه ها انقد گریه کردم سرم درد گرفته  چیکار کنم تو رو خدا بکین برم دنبال چه کاری بچم 15 ماهشه 

من مامان یک پسر خیلی خوشمزم به اسم دانیال نگین تو مردی خواهشن اسم پسرمه بعدشم 5 باره تو نی نی سایت عضو میشم و به لطف دوستان میترکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت شغلشو عوض کنه 

رانندس پایه دو داره چه کاری اخه غیر رانندگی چیز دگه ای بلد نیس

من مامان یک پسر خیلی خوشمزم به اسم دانیال نگین تو مردی خواهشن اسم پسرمه بعدشم 5 باره تو نی نی سایت عضو میشم و به لطف دوستان میترکم

عزیزم ببین چه کارایی میتونی انجام بدی

تو خونه کار کن

مشاغل خونگی

البته اولش شاید مشتری پیدا کردن سخت باشه

ولی خوب باید تلاش کنی

توکلت بخدا ان شالله همه چیز حل میشه

کاش دنبال خونه ای میرفتین که لااقل کرایه کمتر داشت

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

تواین شرایط فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه .توشهرما ازشرکت لواشکی ها میارن خونه طرف توخونه لواشک لقمه ای درس میکنه میان میبرن براساس کیلو پول میدن.نخود لوبیا میارن پاک میکنن .مغز گردو درمیارن قیسی تمیز میکنن .پشم پاک میکنن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شوهرت شغلشو عوض کنه 

ای خاهر شغل کجا بود..شوهر من ۱۴ ساعت توی بدترین ساعات شبانه روز کار میکنه ۲تومن حقوقشه...هیچی هم پس انداز نداریم..شغل جدید کجا بود...

متاهل...عااااشق همسر عزیزممممممم...ک منو از تمام غم های دنیا نجات داد...خدایا ممنوووون  

از غذایی خودتون بهش بده سیب زمینی سرخ شده بدش ژله خودت درست کن  . کار هنری یاد بگیر داخل اینستا فروش اینترنتی بذار . عروسک یخچالی نمدی فومی خیلی طرفدار دار. یا ایران تایپک تایپ اینترنتی کن . نت سرچ کن ایران تایپ عضو شو و کار کن

...