همین الان شوهرم رفت اجاره رو داد باز بیشترش کرد امسال 350 بود کرد 450 اسم شهر رو نمیگم البته حقوق شوهرم 1 میلیون 500 هست نه عیدی هنوز بهش دادن نه پاداش تو این شهر غریبم وگرنه حتما میرفنم بیرون کار کنم یه بچه کوچیکم راریم امروز رفتم بهداشت گفت انگاری چیزی به بچت نمیدی که 2 ماه شده فقط صد گرم اضاف کرده گفت باید چیز مقدی بخری بهش بدی چیکار کنم نمیتونیم 1 میلیون فقط داریم قسط میدیم بچه ها چیکار کنم چند بار خواستم برم از بچه ای مراقبت کنم گفتن نباید بچه بیاری با خودت خواستم بیرون کار کنم گفتن 400 میدیم بچه رو بسپر به مهد کودک که فقط 350 میگیره بچه ها انقد گریه کردم سرم درد گرفته چیکار کنم تو رو خدا بکین برم دنبال چه کاری بچم 15 ماهشه
من مامان یک پسر خیلی خوشمزم به اسم دانیال نگین تو مردی خواهشن اسم پسرمه بعدشم 5 باره تو نی نی سایت عضو میشم و به لطف دوستان میترکم
از غذایی خودتون بهش بده سیب زمینی سرخ شده بدش ژله خودت درست کن . کار هنری یاد بگیر داخل اینستا فروش اینترنتی بذار . عروسک یخچالی نمدی فومی خیلی طرفدار دار. یا ایران تایپک تایپ اینترنتی کن . نت سرچ کن ایران تایپ عضو شو و کار کن
والاچی بگم؟فعلا که بچه کوچیک داری نمیتونی بری سر کار ،مگه شیر خودتو نمیخوره؟زیاد اب و چایی کم رنگ بخور ،شیرت زیاد میشه ،اگه بچت کن وزنه از استرسه خودته