وای خدا این زن مهره مار داره با اینکه دوران مجردیش اصلا دخترخوبی نبود ینی اصلا دختر نبود عموم و چند نفر دیگه عاشقش بودن و سرش دعوام افتادن چند وقت پیش قهر کرده بود رفت خونه باباش عموم کاری کرد مادربزرگم رفت خونه دختره گفت من دست و پاتو میبوسم فقط برگرد ررصورتی که دختره تو مجردیش همش مهمونی و پارتی و اینجاها بود فقط عموی من نیست چند نفر دیگم خاستگارش بودن🙄🙄🙄
ارره من حرصم میگیره ازونایی که تو بحث خیلییی آرومنو داع نمی کنن نمونش دوست خودم حرفشو میزنه هااا ولی ...
سیاست خیلی مهمه و اعتمااد بنفس ینی معجزه میکنه من خودم ادمیم خودتخریبگرم ینی خودمو از چیزی که هستم پایینتر میبینم ولی اونا خودشونو خیلی بالاتر از چیزی که هستن میبینن
دقیقااااااا یبار وسط جیغ جیغ زدنم گوشیو قطع کرد ینی کارد میزدی خونم درنمیومد ولی بعضیا چنان با سیاستتن که طرف اصلا میاد میگه تو رو خدا بهم بگو چی شده از چی ناراحتی😭😭😭
سیاست خیلی مهمه و اعتمااد بنفس ینی معجزه میکنه من خودم ادمیم خودتخریبگرم ینی خودمو از چیزی که هستم پ ...
عههه تو دقیقا منیی. منم کم اعتماد بفس همش ایراد میگیرم از قیافم و هیکلم باز نامزدم میگ تو عالی خوبی اینجوری نگو. واقعا این حس روطرفم تاثیر داره باورش میشه ک مثلا چهرم خوب نیس