وای خدا این زن مهره مار داره با اینکه دوران مجردیش اصلا دخترخوبی نبود ینی اصلا دختر نبود عموم و چند نفر دیگه عاشقش بودن و سرش دعوام افتادن چند وقت پیش قهر کرده بود رفت خونه باباش عموم کاری کرد مادربزرگم رفت خونه دختره گفت من دست و پاتو میبوسم فقط برگرد ررصورتی که دختره تو مجردیش همش مهمونی و پارتی و اینجاها بود فقط عموی من نیست چند نفر دیگم خاستگارش بودن🙄🙄🙄
عههه تو دقیقا منیی. منم کم اعتماد بفس همش ایراد میگیرم از قیافم و هیکلم باز نامزدم میگ تو عالی خوبی ...
دقیقاااا من هر وقت ازم تعریف میکنه میگم نه بابا به این خوبیام نیستم حالا ینی واقعا از ته قلبم باور ندارم که خوبم ولی یکی میبینی خوب نیستا ولی اینقد خودشو قبول داره و به خودش احترام میزاره خودشو زیباترین میدونه تهش به دیگرانم میقبولونه اینو
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دقیقااااااا یبار وسط جیغ جیغ زدنم گوشیو قطع کرد ینی کارد میزدی خونم درنمیومد ولی بعضیا چنان با سیاست ...
😂😂 خدااا چقد بده. سال جدید تصمیم گرفتم یکم بهتر شم مثلا امشب از یه حرفش ناراحت شدم واتساپو دیلیت زدم .اس داده میگ قضیه چیه! ولی خدایی مردا هم خنگن حرفایی ک ما ناراحت میشیم میگن نهههه اینک چیزی بدی نبوده .تازه بعضی موقا هم صلا نمیفهمه من ناراحت شدم