2821
2789
عنوان

زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 114 پست
عههه تو دقیقا منیی. منم کم اعتماد بفس همش ایراد میگیرم از قیافم و هیکلم باز نامزدم میگ تو عالی خوبی ...

دقیقاااا من هر وقت ازم تعریف میکنه میگم نه بابا به این خوبیام نیستم حالا ینی واقعا از ته قلبم باور ندارم که خوبم ولی یکی میبینی خوب نیستا ولی اینقد خودشو قبول داره و به خودش احترام میزاره خودشو زیباترین میدونه تهش به دیگرانم میقبولونه اینو

واسه اینکه خودت رو توجیح کنی میگی چندتا سقط داشته😂😂😂 دوست پسراش اومدن به تو گفتن ما با فلانی خوا ...

عزیزدلم نه من شمارو میشناسم نه شما منو دلیلی نداره بیخود و بیجهت حرف بی اساس و بی ربطی بزنم حتما چیزی میدونستم که گفتم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقااااااا یبار وسط جیغ جیغ زدنم گوشیو قطع کرد ینی کارد میزدی خونم درنمیومد ولی بعضیا چنان با سیاست ...

😂😂 خدااا چقد بده.  سال جدید تصمیم گرفتم یکم بهتر شم مثلا امشب از یه حرفش ناراحت شدم  واتساپو دیلیت زدم .اس داده میگ قضیه چیه! ولی خدایی مردا هم خنگن حرفایی ک ما ناراحت میشیم  میگن نهههه اینک چیزی بدی نبوده .تازه بعضی موقا هم صلا نمیفهمه من ناراحت شدم 

😂😂 خدااا چقد بده.  سال جدید تصمیم گرفتم یکم بهتر شم مثلا امشب از یه حرفش ناراحت شدم  وات ...

وای من اینقد از اینکارا کردم که نگو الان براش عادی شده دیگه جدی نمیگیره بنده خدا میگه باشه تو راس میگی😂😂😂

سیاست خیلی مهمه و اعتمااد بنفس ینی معجزه میکنه من خودم ادمیم خودتخریبگرم ینی خودمو از چیزی که هستم پ ...

اره دقیقاا منم همچین شخصیتی دارم همش از خودم بد میگم فکر میکنم همههه از من بالاترن

ی بار استادمون درمورد رضایت از چهره پرسید یعنی نبوودیی ببینی بعضیها چه نمرره هایی به خودشون میدادن خودشونو خیلییی خوشگلل تصور میکنن 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

عههه تو دقیقا منیی. منم کم اعتماد بفس همش ایراد میگیرم از قیافم و هیکلم باز نامزدم میگ تو عالی خوبی ...

وای جلوی شوهر اصلا ابدا از خودتون بد نگید حتی اگه کسی هم از تون ایراد گرفت جلوش نگید وگرنه پس فردا میزنه تو سرتون

کتاب زن زیرکو بخون میگه وقتی ازتون تعریف میکنه لبخند بزنید و بگید ممنونم واقعا همینطوره که میگی اصلا نگید نبابا و فلان

😒😒 بخدا ما اینجوری ارزش خودمونو میاریم پاین

فقط صبرررررر و توهیناشو درون لحظه به ی ورت بگیر زیادم بهش نچسبب خودم ادم لمسی هستم ولی باید کنترل کنم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش