2821
2789
عنوان

زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 114 پست
اینم از شانس مایه 😂😂 ولی جدی باید کار کنیم یکم با سیاست بشیم. من تصمیم دارم سی دی های پریسا نصیری ...

اره خدایی واقعا دیگه اینا رو میبینم از زندگی ساقط میشم😂😂

سی دی کی ؟

روانشناسه؟

همین کارارو می کنن دیگه که طرف اویزشونه من وقتی از دست کسی عصبی میشم حالم بد میشه می بینمش اون میره ...

افریین منک نمیتونم خودمو کنترل کنم مخصوصا طرفم یچیزی میگ تا ته میسوزم.موندم چطور بقیه صبر دارن یا طرفشون خوبه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب دوست باشه شما بودی ببینی رابطه داره با دوست پسراش ؟؟؟؟؟ یا دوست پسراش اومدن از رابطه شون تعریف ک ...

بله دوست پسراشون تعریف کردن چنتا سقطم داشته همه میدونن ولی خب کسی به روی کسی نمیاره

افریین منک نمیتونم خودمو کنترل کنم مخصوصا طرفم یچیزی میگ تا ته میسوزم.موندم چطور بقیه صبر دارن یا طر ...

ارره من حرصم میگیره ازونایی که تو بحث خیلییی آرومنو داع نمی کنن نمونش دوست خودم حرفشو میزنه هااا ولی همچین ارووم میگه انگار چقدر این بشر مظلومه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

اره خدایی واقعا دیگه اینا رو میبینم از زندگی ساقط میشم😂😂 سی دی کی ؟ روانشناسه؟

پریسا نصیری بزن اینستگرامش میاد. ملیونیه فالوراش. در مورد زنان قدرت مند میگ. خودشم یبار جدا شده و دوباره ازدواج موفق داشته. حرفاش عالیه

ارره من حرصم میگیره ازونایی که تو بحث خیلییی آرومنو داع نمی کنن نمونش دوست خودم حرفشو میزنه هااا ولی ...

سیاست خیلی مهمه و اعتمااد بنفس ینی معجزه میکنه من خودم ادمیم خودتخریبگرم ینی خودمو از چیزی که هستم پایینتر میبینم ولی اونا خودشونو خیلی بالاتر از چیزی که هستن میبینن

پریسا نصیری بزن اینستگرامش میاد. ملیونیه فالوراش. در مورد زنان قدرت مند میگ. خودشم یبار جدا شده و دو ...

عه مرسی عزیزم حتما باید بگیرم یه کتاب خوندم ولی زیاد تاثیری نداشت بعد یمدت همو ادم قبل شدم ایشالا که سی دی روم تاثیر بزاره😭😭

😒😒 بخدا ما اینجوری ارزش خودمونو میاریم پاین

دقیقااااااا یبار وسط جیغ جیغ زدنم گوشیو قطع کرد ینی کارد میزدی خونم درنمیومد ولی بعضیا چنان با سیاستتن که طرف اصلا میاد میگه تو رو خدا بهم بگو چی شده از چی ناراحتی😭😭😭

سیاست خیلی مهمه و اعتمااد بنفس ینی معجزه میکنه من خودم ادمیم خودتخریبگرم ینی خودمو از چیزی که هستم پ ...

عههه تو دقیقا منیی. منم کم اعتماد بفس همش ایراد میگیرم از قیافم و هیکلم باز نامزدم میگ تو عالی خوبی اینجوری نگو. واقعا این حس روطرفم تاثیر داره باورش میشه ک مثلا چهرم خوب نیس

بله دوست پسراشون تعریف کردن چنتا سقطم داشته همه میدونن ولی خب کسی به روی کسی نمیاره

واسه اینکه خودت رو توجیح کنی میگی چندتا سقط داشته😂😂😂

دوست پسراش اومدن به تو گفتن ما با فلانی خوابیدیم؟؟؟

زشته عزیزم کم بهش حسادت کن و دروغ بگو

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792